‘Monkey Man’ is nu te huur op Pathé Thuis: “Keiharde actiefilm”

Kid verdient zijn geld in een illegale vechtclub, waar hij dagelijks in elkaar geslagen wordt door betere vechters. Maar na de dood van zijn moeder zint hij ook nog op wraak… Dit is het verhaal van de film Monkey Man, een keiharde actiethriller die je sinds vandaag huurt op Pathé Thuis. Volgens veel liefhebbers is het een ontzettende aanrader, en dit is waarom je hem eigenlijk niet mag missen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

3 redenen om ‘Monkey Man’ te kijken

1️⃣ Monkey Man vertelt dus het verhaal van Kid, die in fight clubs vecht om geld bij elkaar te sprokkelen. Met dit geld wil hij wraak nemen op de rijke elite van de stad… De film biedt een boeiende mix van actie, drama en mysterie.

2️⃣ Dev Patel, die je kent van Lion en Slumdog Millionaire, speelt de hoofdrol in de nieuwe film. Hij is daarnaast ook de regisseur en doet dit volgens de recensenten goed. Hij wordt nu al geprezen om zijn unieke visuele stijl en interessante cinematografie.

3️⃣ Monkey Man heeft positieve recensies ontvangen en viel ook bij kijkers in de smaak. Bekijk hieronder een greep uit de lovende reacties op social media:

‘Monkey Man’ huur je nu op Pathé Thuis

Monkey Man is nu bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis te huur vanaf €4,99. Eerder kon je hem ook al kopen, maar nu is hij dus voor een lagere prijs beschikbaar. Als je de film koopt, blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Monkey Man en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de film

Kid is een onopvallende jongeman die zijn geld bijeenschraapt in een illegale vechtclub, waar hij elke nacht weer met een gorillamasker op door populairdere vechters tot moes geslagen wordt. Na jarenlang zijn woede over het verleden te hebben opgekropt, ontdekt Kid een manier om de geheimzinnige elite van de stad te infiltreren. Als hij zijn razernij de vrije loop laat, gebruikt hij zijn handen met mysterieuze littekens om op explosieve manier wraak te nemen op de mannen die hem alles ontnomen hebben.


Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.