Waar kun je de film ‘Mona Lisa and the Blood Moon’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Mona Lisa and the Blood Moon (2021) online kijken kunnen. In deze fantasiethriller met Kate Hudson heeft Mona Lisa een unieke kracht om andere mensen te manipuleren. Ze ontsnapt uit de gevangenis en ontwikkelt een aantal speciale vriendschappen. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Mona Lisa and the Blood Moon’ (2021) online kijken?

Mona Lisa and the Blood moon was in maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Mona Lisa and the Blood Moon bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film onlangs toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Mona Lisa and the Blood Moon niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMona Lisa and the Blood Moon is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Mona Lisa and the Blood Moon’ (2021)

Mona Lisa (Jeon Jong-seo) zit al heel haar leven opgesloten in een isoleercel, maar dankzij haar unieke kracht kan ze gedachten van andere mensen manipuleren, en lukt het haar om te ontsnappen. Onder de volle maan struint ze van ontmoeting naar ontmoeting door de straten van New Orleans. Wanneer ze onderdak vindt bij Bonnie Belle (Kate Hudson), een alleenstaande moeder en stripper, ontstaat er een speciale vriendschap met Bonnie’s verwaarloosde zoon Charlie. Regisseur Ana Lily Amirpour maakte eerder haar debuut met de Iraanse vampierfilm A Girl Walks Home Alone at Night.

Streaming informatie over de film

TitelMona Lisa and the Blood Moon
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 48 minuten
TaalEngels
CategorieFantasie, Thriller
RegisseurAna Lily Amirpour
CastKate Hudson, Jeon Jong-seo, Craig Robinson, Ed Skrein


Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.