Waar kun je de film ‘Moloch’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Moloch (2022) online kijken kunnen. In deze Nederlandse horrorfilm terroriseert een eeuwenoude legende de familie van Betriek. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Moloch’ (2022) online kijken?

Het is sinds augustus 2022 mogelijk om online naar de horrorfilm Moloch te kijken door hem te huren of kopen. Vervolgens werd deze titel in oktober ook voor het eerst bij een SVOD-dienst in het aanbod opgenomen. In de onderstaande tabel vind je welke videodiensten het momenteel mogelijk maken om de film in Nederland te streamen.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Moloch bij Amazon Prime Video. Je kunt nu de eerste 30 dagen gratis kijken naar alle films en series op deze streamingdienst.
Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Moloch bij Pathé Thuis. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Moloch niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Moloch nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Moloch’ (2022)

Wanneer Betriek in haar huis zonder enige aanleiding wordt aangevallen door een onbekende man, gaat ze op zoek naar een verklaring. Steeds vaker wordt ze geconfronteerd met onheilspellende gebeurtenissen. Een eeuwenoude legende lijkt haar familie te terroriseren. Kunnen ze aan hun lot ontkomen?

Streaming informatie over de film

TitelMoloch
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 39 minuten
TaalNederlands, Engels
CategorieHorror
IMDb6,1 uit 1.900 stemmen
RegisseurNico van den Brink
CastSallie Harmsen, Anneke Blok, Jack Wouterse, Alexandre Willaume, Fred Goessens, Markoesa Hamer

Synopsis: Splendid Film

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.