Je nieuwe favoriete woonprogramma heet ‘De Moeite Waard?!’ en is vanavond te zien

Fan van Kopen Zonder Kijken? Schrap dan nú al je plannen voor vanavond, want om 20:30 uur gaat het nieuwe woonprogramma De Moeite Waard?! van start. Bouwexpert Bob Sikkes helpt deze keer geen woningzoekenden aan hun droomhuis, maar staat onervaren koppels bij terwijl ze hun woning ‘flippen’. Dit betekent dat ze een ouder huis kopen, slopen en verbouwen, om het vervolgens (hopelijk) met winst te verkopen. De eerste aflevering is straks te zien bij RTL 4 en terug te kijken bij NLZIET en Videoland.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Dit kun je verwachten van ‘De Moeite Waard?!’

De welbekende klusexpert Bok Sikkes en de makers van het waanzinnig populaire Kopen Zonder Kijken hebben de handen ineengeslagen voor een nieuw klusprogramma. In De Moeite Waard?! volgen we deelnemers die een woning ‘flippen’: ze kopen en slopen een oude woning, om hem vervolgens compleet te verbouwen en om te toveren tot een modern en gewild droomhuis. Het doel is dan om dit met winst te verkopen, maar natuurlijk lukt dat niet altijd. En wat heeft de hele verbouwing eigenlijk gedaan met de relatie van het stel? Was het allemaal de moeite waard?

Zo volgen we in de eerste aflevering het Friese koppel Ge-An en Klaas, die proberen een jaren 70-woning zodanig op te knappen dat ze het als een moderne woning kunnen verkopen. Dit blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. De presentatie van deze nieuwe woonshow ligt in handen van Tijl Beckand.

‘De Moeite Waard?!’ is vanaf vandaag te zien

Op dinsdag 23 mei is de allereerste aflevering van De Moeite Waard?! te zien op RTL 4. Je kunt om 20:30 uur voor de buis gaan zitten of de serie terugkijken via NLZIET of Videoland. Hier kun je ook één aflevering vooruitkijken. Overigens heeft de zender hoge verwachtingen voor de première, want een tweede seizoen gaat er waarschijnlijk ook komen. Ze zijn namelijk nu al op zoek naar deelnemers.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Meer informatie over de serie

In De Moeite Waard?! – van de makers van Kopen Zonder Kijken – volgen presentator Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes onervaren koppels bij het ‘flippen’ van een huis. Dit houdt in dat de deelnemers een woning kopen, slopen en verbouwen in de hoop deze met winst te verkopen. Hoe pakt het avontuur van de deelnemers uit? Wat heeft het gedaan met hun onderlinge relatie? En bovenal: is er sprake van winst – of toch van verlies? Oftewel, was het allemaal ‘De Moeite Waard?!’

TitelDe Moeite Waard?!
SoortSerie
Jaar2023
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.