Kijkers van ‘De Moeite Waard?!’ ergeren zich aan déze persoon: “Ik mis Martijn”

Is Kopen Zonder Kijken jouw favoriete programma, dan is de kans groot dat je gisteravond ook voor de buis zat voor De Moeite Waard?! In dit nieuwe woonprogramma sloegen de makers van de waanzinnig populaire RTL-serie de handen ineen met klusexpert Bob Sikkes om jonge stellen opnieuw op weg te helpen op de woningmarkt. Deze keer niet door hun droomhuis voor ze te vinden, maar door ze bij te staan terwijl ze hun woning ‘flippen’. Het programma werd goed bekeken en kijkers op social media waren wederom erg enthousiast, maar er was één ding waar ze zich aan stoorden.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Eerste aflevering ‘De Moeite Waard?!’ werd goed bekeken

De deelnemers van De Moeite Waard?! gaan hun huis ‘flippen’. Dit betekent dat ze een oudere woning kopen en slopen, compleet verbouwen en daarna (hopelijk) met winst verkopen. De ene keer lukt het wel, de andere keer blijkt het tóch op verlies uit te draaien. En dan heeft de verbouwing vaak ook nog eens een enorme impact op het sociale leven en de relatie van de deelnemers.

Fans van Kopen Zonder Kijken in het bijzonder of woonprogramma’s in het algemeen schakelden gisteravond massaal in om het programma te kijken en zagen hoe het het Friese koppel Ge-An en Klaas verging. De positieve reacties op Twitter stroomden binnen. En toch was er één ding…

Kijkers storen zich aan de presentator

Kijkers waren niet helemaal tevreden met de presentatie van Tijl Beckand. Kopen Zonder Kijken wordt steevast aan elkaar gepraat door Martijn Krabbé en veel mensen vinden dat hij toch een betere chemie heeft met Bob Sikkes. Ook vinden ze Tijls manier van presenteren niet bij het programma passen. Hieronder bekijk je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je het programma gisteravond gemist? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de kijkpagina op NLZIET. Hier kun je niet alleen de aflevering van gisteren terugkijken, maar ook die van volgende week alvast vooruitkijken.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.