Hoe laat en waar kun je ‘De Moeite Waard?!’ online en op tv kijken?

RTL komt met een nieuw woonprogramma voor fans van Kopen Zonder Kijken: De Moeite Waard?! Hierin worden koppels gevolgd die hun huis gaan ‘flippen’, dus kopen, slopen en verbouwen. Maar wanneer en hoe laat zijn de uitzendingen op tv en wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘De Moeite Waard?!’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

De Moeite Waard?! is sinds 23 mei 2023 iedere week op dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Maar daarnaast is het ook mogelijk om dit programma te streamen. In de onderstaande tabel vind je meer informatie.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De Moeite Waard?! bij NLZIET. Nieuwe afleveringen van de serie zijn hier te streamen doordat ze onderdeel uitmaken van het aanbod van RTL. Iedere dinsdag om 20:30 uur verschijnt er een nieuwe episode én kun je één aflevering vooruitkijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft De Moeite Waard?! niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
✔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland en ook hier vind je iedere week op de dinsdag dus een nieuwe aflevering van De Moeite Waard?!. Daarnaast is het hier ook mogelijk om één aflevering vooruit te kijken.

Hoe laat en waar komt ‘De Moeite Waard?!’ op tv in 2023?

Sinds dinsdag 23 mei zendt RTL 4 het eerste seizoen van De Moeite Waard?! uit, iedere dinsdagavond om 20:30 uur. Deze uitzendingen zijn online via NLZIET live, terug en vooruit te kijken.

Verhaal en trailer van ‘De Moeite Waard?!’

In De Moeite Waard?! – van de makers van Kopen Zonder Kijken – volgen presentator Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes onervaren koppels bij het ‘flippen’ van een huis. Dit houdt in dat de deelnemers een woning kopen, slopen en verbouwen in de hoop deze met winst te verkopen. Hoe pakt het avontuur van de deelnemers uit? Wat heeft het gedaan met hun onderlinge relatie? En bovenal: is er sprake van winst – of toch van verlies? Oftewel, was het allemaal ‘De Moeite Waard?!’

Streaming informatie over de serie

TitelDe Moeite Waard?!
SoortSerie
Jaar2023
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.