Komt er een ‘Moedermaffia’ seizoen 3? En wanneer dan?

Moedermaffia is terug op Videoland. Sinds vrijdag 7 juni is het complete tweede seizoen te bingen. Opnieuw zijn er zes afleveringen te zien en dat smaakt misschien wel naar meer. Veel kijkers vragen zich dan ook af of er een Moedermaffia seizoen 3 volgt. En wanneer zouden we daar dan naar kunnen kijken op Videoland?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘Moedermaffia’ seizoen 3?

In de nieuwe afleveringen van Moedermaffia is Daan onbedoeld zwanger van ex Jorrit. Ze stoort zich nog altijd mateloos aan zijn vriendin Monique, de perfecte stiefmoeder. Maar Monique krijgt het ook zwaar nu haar eigen moeder Marja ineens na een jarenlange radiostilte op de stoep staat. De grote vraag is: is het met deze reeks afgelopen, of volgt er nog meer?

Helaas is dit nog niet duidelijk. Een derde seizoen van Moedermaffia is namelijk nog niet officieel aangekondigd door Videoland. Zodra we meer weten, werken we deze pagina direct bij.

→ Op zoek naar een vergelijkbare serie? Bekijk direct Exen op Prime Video 👌

Wanneer komt seizoen 3 van ‘Moedermaffia’ op Videoland?

Op dit moment weten we nog niet óf er een Moedermaffia seizoen 3 verschijnt. Wanneer we er eventueel naar zouden kunnen kijken, is dus ook nog niet bekend. Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse streamingdiensten? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

Het tweede seizoen van Moedermaffia gaat verder waar seizoen één de kijker achterliet; Daan is onbedoeld zwanger van haar ex Jorrit, de cursisten van Patty dienen nog altijd als dé supportgroep voor Daan en Monique is, tot irritatie van Daan, nog steeds de perfecte stiefmoeder. Of is dat toch allemaal schijn? Als ‘perfect mom’ Momo, na jaren zonder contact, bezoek krijgt van haar eigen moeder Marja, wordt ze gedwongen een betere versie van zichzelf te worden. Zelfontwikkeling in de vorm van een carrière als ‘momfluencer’ en Jorrit voorgoed de deur wijzen, nadat hij zijn zwakke moment met Daan heeft opgebiecht. Een zoektocht om die perfecte versie van haarzelf te worden, waardoor alles en iedereen volledig tegen haar keert, maar wellicht de gezinnen dichter bij elkaar kan brengen.

TitelMoedermaffia
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
GenreDrama, Komedie
CastLoes Haverkort, Eva Laurenssen, Benja Bruijning, Beppie Melissen, Tina de Bruin, Britt Scholte, Toprak Yalçiner, Jolijn Henneman, Stephanie van Eer, Sarah Bannier, Daniel Kolf, Armand Rosbak

Synopsis: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.