Seizoen 2 van ‘Moedermaffia’ staat nu op Videoland

In 2022 verscheen het eerste seizoen van Moedermaffia op Videoland. In de serie zien we hoe de gescheiden Daan omgaat met het moederschap. Dit levert hilarische en herkenbare beelden op. Nu is er goed nieuws, want de serie is terug. Vandaag is seizoen 2 verschenen.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Vandaag verscheen seizoen 2 van ‘Moedermaffia’

In 2022 konden we voor het eerst genieten van Moedermaffia. De serie werd bedacht door schrijfster Anjali Taneja en gaat over het moederschap. De zes afleveringen zorgden voor een hoop herkenbare beelden. Kijkers genoten dan ook van het eerste seizoen. Snel werd duidelijk dat er een nieuwe reeks zat aan te komen. Gelukkig is het vandaag eindelijk zover. Op vrijdag 7 juni verschenen alle zes de afleveringen in het aanbod van de streamingdienst.

Waar gaat seizoen 2 over?

In het eerste seizoen volgden we de gescheiden Daan (Loes Haverkort). We zagen hoe ze de voogdij over haar dochter Pip dreigde te verliezen aan haar ex (Benja Bruijning) en de oh zo perfecte stiefmoeder Monique (Eva Laurenssen). Om te bewijzen dat ze het moederschap ‘waardig’ is, volgt ze een ouderschapscursus en maakt ze een plan met haar vriendinnen (Toprak Yalciner). Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot en zijn er allerlei verwachtingen van de buitenwereld. Aan het einde van het eerste seizoen is Daan zwanger van haar ex. In seizoen twee zal het verhaal daar ook verder gaan.

Meer informatie over de serie

Het tweede seizoen van ‘Moedermaffia!’ gaat verder waar seizoen één de kijker achterliet; Daan is onbedoeld zwanger van haar ex Jorrit, de cursisten van Patty dienen nog altijd als dé supportgroep voor Daan en Monique is, tot irritatie van Daan, nog steeds de perfecte stiefmoeder. Of is dat toch allemaal schijn? Als ‘perfect mom’ Momo, na jaren zonder contact, bezoek krijgt van haar eigen moeder Marja, wordt ze gedwongen een betere versie van zichzelf te worden. Zelfontwikkeling in de vorm van een carrière als ‘momfluencer’ en Jorrit voorgoed de deur wijzen, nadat hij zijn zwakke moment met Daan heeft opgebiecht. Een zoektocht om die perfecte versie van haarzelf te worden, waardoor alles en iedereen volledig tegen haar keert, maar wellicht de gezinnen dichter bij elkaar kan brengen.

TitelMoedermaffia
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
GenreDrama, Komedie
CastLoes Haverkort, Eva Laurenssen, Benja Bruijning, Beppie Melissen, Tina de Bruin, Britt Scholte, Toprak Yalçiner, Jolijn Henneman, Stephanie van Eer, Sarah Bannier, Daniel Kolf, Armand Rosbak

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.