Er komt geen seizoen 12 van Modern Family op Netflix

Het was geweldig nieuws, maar ook een enorme teleurstelling toen het jaar 2021 aanbrak en het elfde seizoen van Modern Family op Netflix verscheen. Fans wisten namelijk dat ze eindelijk in Nederland konden genieten van nieuwe afleveringen van de populaire Amerikaanse sitcom, maar het was ook duidelijk dat het einde nu echt nabij was. Lees hier waarom er geen Modern Family seizoen 12 op Netflix zal verschijnen.

Waar gaat het verhaal van Modern Family over?

Jay Pritchett zit aan het hoofd van een grote, onconventionele familie. Nu in zijn tweede huwelijk met de prachtige jonge vrouw Gloria, heeft Jay iets van een tweede kans gekregen. Toch zijn oude gewoontes moeilijk te doorbreken, en het is een beproeving voor het vuur als hij zich probeert aan te passen aan het leven met dezelfde passie en kracht die Gloria tentoonspreidt, die worden geëvenaard door haar vroegrijpe 12-jarige zoon Manny. Er zijn cultuurbotsingen en een paar misverstanden, maar ook veel zoete overwinningen onderweg.

Jay’s volwassen dochter Claire en haar man Phil zijn de trotse ouders van drie kinderen met wie ze die open, gezonde, eerlijke relatie willen. Het is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je Haley hebt, een tienerdochter die een beetje snel opgroeit; Alex, een te slimme middendochter; en Luke, een verstrooide jongen. Tel daarbij op dat Phil zelf maar een grote jongen is, ook al heeft hij altijd de beste bedoelingen. Claire is het anker, doet haar best om een strak schip te runnen en is vastbesloten om haar kinderen niet de opstandige jeugd te laten krijgen die ze had.

Claire’s broer Mitchell en zijn partner Cameron zijn bezig met het opvoeden van hun geadopteerde dochter Lily. Tegenpolen trekken elkaar aan in dit huishouden, met Cameron die een heerlijk grote persoonlijkheid heeft en misschien een fakkel voor het dramatische, terwijl Mitchell meer dichtgeknoopt is. Deze liefhebbende vaders brengen elkaar in evenwicht en genieten van hun rol als ouders die hun eigen kleine familie ontwikkelen.

Titel: Modern Family
Jaar: 2009-2020
Soort: Serie
Categorie: Komedie
Seizoenen: 11 seizoenen
Makers: Steven Levitan, Christopher Lloyd
Cast: Ed O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen
IMDb: 8.4 uit 329,535 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Modern Family op Streamwijzer vind je hier

Komt er een seizoen 12 van Modern Family op Netflix Nederland?

Helaas zit het erop: er worden geen nieuwe seizoenen van Modern Family meer gemaakt. Na seizoen 10 leek het er al op dat het verhaal voorbij was, maar na lange onderhandelingen met de cast bleek de eindstand toch te zijn dat er een elfde en laatste seizoen van de Amerikaanse sitcom aan zat te komen. Helaas betekent dit dus dat Netflix, maar ook elke andere streamingdienst, geen twaalfde seizoen van Modern Family kan publiceren omdat er geen nieuwe delen meer gemaakt worden door de productiemaatschappij.

→ Alle seizoenen van Modern Family vind je hier 🍿