Modern Family seizoen 11 staat nu op Netflix

Wat een feest was het in mei 2020 voor Netflixende fans van Modern Family! De streamingdienst besloot namelijk om op 1 mei plotsklaps 8 seizoenen van Modern Family aan het Nederlandse aanbod toe te voegen en hier ook nog eens seizoen 9 en 10 aan toe te voegen op 24 mei. Heb je meteen al deze nieuwe seizoenen met je favoriete Amerikaanse families zitten bingewatchen? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar de komst van Modern Family seizoen 11 op Netflix. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Modern Family seizoen 11 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Modern Family over?

Jay Pritchett zit aan het hoofd van een grote, onconventionele familie. Nu in zijn tweede huwelijk met de prachtige jonge vrouw Gloria, heeft Jay iets van een tweede kans gekregen. Toch zijn oude gewoontes moeilijk te doorbreken, en het is een beproeving voor het vuur als hij zich probeert aan te passen aan het leven met dezelfde passie en kracht die Gloria tentoonspreidt, die worden geëvenaard door haar vroegrijpe 12-jarige zoon Manny. Er zijn cultuurbotsingen en een paar misverstanden, maar ook veel zoete overwinningen onderweg.

Jay’s volwassen dochter Claire en haar man Phil zijn de trotse ouders van drie kinderen met wie ze die open, gezonde, eerlijke relatie willen. Het is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je Haley hebt, een tienerdochter die een beetje snel opgroeit; Alex, een te slimme middendochter; en Luke, een verstrooide jongen. Tel daarbij op dat Phil zelf maar een grote jongen is, ook al heeft hij altijd de beste bedoelingen. Claire is het anker, doet haar best om een strak schip te runnen en is vastbesloten om haar kinderen niet de opstandige jeugd te laten krijgen die ze had.

Claire’s broer Mitchell en zijn partner Cameron zijn bezig met het opvoeden van hun geadopteerde dochter Lily. Tegenpolen trekken elkaar aan in dit huishouden, met Cameron die een heerlijk grote persoonlijkheid heeft en misschien een fakkel voor het dramatische, terwijl Mitchell meer dichtgeknoopt is. Deze liefhebbende vaders brengen elkaar in evenwicht en genieten van hun rol als ouders die hun eigen kleine familie ontwikkelen.

Titel: Modern Family
Jaar: 2009-2020
Soort: Serie
Categorie: Komedie
Seizoenen: 11 seizoenen
Makers: Steven Levitan, Christopher Lloyd
Cast: Ed O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen
IMDb: 8.4 uit 329,535 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Modern Family op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Modern Family seizoen 11 op Netflix Nederland?

→ Alle seizoenen van Modern Family vind je hier 🍿

Komt er een Modern Family seizoen 12 of is S11 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is het na 11 seizoenen gedaan met de populaire Amerikaanse sitcom! Er zal dus geen seizoen 12 van Modern Family op Netflix volgen met onze favoriete cast.

Welke teaser of trailer is er van Modern Family seizoen 11?

Er is absoluut een trailer van het elfde seizoen van Modern Family, kijk en geniet!