Waar kan ik de serie Modern Family (2009-2020) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Modern Family online kijken kunt (de populaire serie uit 2009). De seizoenen van deze serie behaalden tot dusver een 8,4 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Modern Family uit 2009 online kijken?

Sinds het verwijderen van Modern Family uit het aanbod van Netflix eind 2021 zoeken fans van de serie naar manieren om hem te blijven kijken. Gelukkig worden veel van de verwijderde series toegevoegd aan het aanbod van de nieuwe streamingdiensten in Nederland in 2022 en bestaande concurrenten van Netflix. Hieronder vind je waar Modern Family momenteel te zien is.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Modern Family op Disney+ in Nederland. Hier zijn alle 11 seizoenen van de razend populaire serie momenteel te zien.
📀 Bol.comAls je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar Modern Family op Bol.com.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van Modern Family (2009-2020)

Modern Family is een komedieserie die drie verschillende gezinnen toont door de lens van een documentairemaker en zijn crew. Jay Pritchett (Ed O’Neill) is de patriarch van deze gecompliceerde, rommelige en liefhebbende moderne familie.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelModern Family
SoortSerie
Jaar2009-2020
Duur11 seizoenen
CategorieKomedie, Romantiek, Drama
IMDb8,4 uit 397.000 stemmen
MakersChristopher Lloyd, Steven Levitan
CastEd O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould

Synopsis: Disney