Modern Family Netflix Seizoen 11

De toekomst van Modern Family (te zien op Netflix) leek een tijd onzeker, maar in december kwam Deadline al met geweldig nieuws: er zou mogelijk een seizoen 11 van Modern Family komen! De castleden van Modern Family waren in onderhandeling met omroep ABC, en de verwachtingen dat die onderhandelingen zouden slagen was hoog. Nu laat Sofia Vergara (Gloria) in een interview aan Entertainment Online weten dat de opnames in augustus van start gaan! Alle seizoenen van Modern Family vind je hier.

Modern Family op Netflix Nederland

Momenteel zijn seizoen 4 tot en met seizoen 7 van Modern Family te kijken op Netflix Nederland. Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwere seizoenen van Modern Family op de streamingdienst zullen verschijnen. Het is misschien toekomstmuziek, maar het is hopen dat het niet te lang duurt tot Modern Family seizoen 11 op Netflix te zien is!

Onderhandelingen

In december meldden we al het volgende, gebaseerd op nieuws van Deadline: Modern Family (Netflix) is qua kijkcijfers het paradepaardje van ABC. De volwassen castleden zijn momenteel bezig met onderhandelingen, waarin geld natuurlijk een grote rol speelt. Als zij akkoord gaan is het nog wachten op de onderhandelingen van de jongere acteurs. Toch lijkt het erop dat iedereen akkoord zal gaan met een elfde seizoen. Geweldig nieuws voor alle fans dus: Modern Family komt toch voorlopig niet ten einde!

Trailer Modern Family seizoen 10

Kijk hieronder de promo van het laatste seizoen van Modern Family!

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.