Modern Family (seizoen 9 & 10) | Nieuw op Netflix

Yes yes yessss, onze favoriete familie uit Amerika is terug op Netflix in Nederland met twee van de drie nieuwste seizoenen! Je kunt nu namelijk naast seizoen 1 tot en met 8 ook kijken naar seizoen 9 en 10 van Modern Family!

Modern Family terug op Netflix in mei 2020

Tijdens het verdwijnsein van eind augustus 2019 verdween Modern Family van Netflix Nederland. Fans waren gepikeerd en hebben naar verwachting zo vaak opnieuw de titel aangevraagd, dat Netflix de populaire sitcom terug in het aanbod heeft gehaald. Zo werden begin mei 2020 plotsklaps 8 seizoenen in Nederland toegevoegd en werd bekendgemaakt dat seizoen 9 en 10 volgden op 24 mei.

Komt seizoen 11 van Modern Family ook op Netflix?

Maar is genoeg dan nooit genoeg? Geef een vinger en fans willen natuurlijk liefst je hele hand nemen. Het elfde en laatste seizoen staat namelijk nog niet op de streamingdienst in Nederland. Dat komt doordat het pas net voltooid is in Amerika.

Het kan dus nog wel een flinke tijd duren tot we hier in Nederland van Modern Family seizoen 11 op Netflix kunnen genieten, want meestal zit er een paar maanden vertraging tussen de release in de Verenigde Staten en Nederland.

Waar gaat het verhaal van de serie Modern Family op Netflix over?

Jay Pritchett zit aan het hoofd van een grote, onconventionele familie. Nu in zijn tweede huwelijk met de prachtige jonge vrouw Gloria, heeft Jay iets van een tweede kans gekregen. Toch zijn oude gewoontes moeilijk te doorbreken, en het is een beproeving voor het vuur als hij zich probeert aan te passen aan het leven met dezelfde passie en kracht die Gloria tentoonspreidt, die worden geëvenaard door haar vroegrijpe 12-jarige zoon Manny. Er zijn cultuurbotsingen en een paar misverstanden, maar ook veel zoete overwinningen onderweg.

Jay’s volwassen dochter Claire en haar man Phil zijn de trotse ouders van drie kinderen met wie ze die open, gezonde, eerlijke relatie willen. Het is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je Haley hebt, een tienerdochter die een beetje snel opgroeit; Alex, een te slimme middendochter; en Luke, een verstrooide jongen. Tel daarbij op dat Phil zelf maar een grote jongen is, ook al heeft hij altijd de beste bedoelingen. Claire is het anker, doet haar best om een strak schip te runnen en is vastbesloten om haar kinderen niet de opstandige jeugd te laten krijgen die ze had.

Claire’s broer Mitchell en zijn partner Cameron zijn bezig met het opvoeden van hun geadopteerde dochter Lily. Tegenpolen trekken elkaar aan in dit huishouden, met Cameron die een heerlijk grote persoonlijkheid heeft en misschien een fakkel voor het dramatische, terwijl Mitchell meer dichtgeknoopt is. Deze liefhebbende vaders brengen elkaar in evenwicht en genieten van hun rol als ouders die hun eigen kleine familie ontwikkelen.

Details en trailer van Modern Family

Titel: Modern Family
Jaar: 2009-2020
Soort: Serie
Categorie: Komedie
Seizoenen: 8 seizoen op Netflix, 11 seizoenen in totaal gemaakt
Makers: Steven Levitan, Christopher Lloyd
Cast: Ed O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen
IMDb: 8.4 uit 329,535 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Modern Family op Streamwijzer vind je hier