Staat de serie Modern Family (2009–2020) op Netflix Nederland?

Ben je benieuwd of de serie Modern Family uit 2009–2020 op Netflix Nederland staat of komt op dit moment? Je vindt of hij nog op Netflix te zien is of bijvoorbeeld op Disney+Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo Movies & Series of een andere streamingdienst in Nederland te vinden is.

Modern Family (2009–) op Netflix

Modern Family is een komedieserie die drie verschillende gezinnen toont door de lens van een documentairemaker en zijn crew. Jay Pritchett (Ed O’Neill) is de patriarch van deze gecompliceerde, rommelige en liefhebbende moderne familie.

Sinds het verwijderen van Modern Family uit het aanbod van Netflix eind 2021 zoeken fans van de serie naar manieren om hem te blijven kijken. Gelukkig worden veel van de verwijderde series toegevoegd aan het aanbod van de nieuwe streamingdiensten in Nederland in 2022 en bestaande concurrenten van Netflix. Hieronder vind je waar Modern Family momenteel te zien is.

Disney+: Bij de deze streamingdienst zijn alle 11 seizoenen van deze razend populaire serie momenteel te zien. Ga direct naar Modern Family op Disney+.

📀 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar Modern Family op Bol.com.

Details van de serie

TitelModern Family
SoortSerie
Jaar2009-2020
Duur11 seizoenen
CategorieKomedie, Romantiek, Drama
IMDb8,4 uit 397.000 stemmen
MakersChristopher Lloyd, Steven Levitan
CastEd O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould

Synopsis: Disney