Tatta’s film is gearriveerd en dat smaakt naar meer: “Kan niet wachten op het nieuwe seizoen”

Afgelopen vrijdag arriveerde Robert de Hoogs personage Tatta op Videoland in de gloednieuwe film Mocro Maffia: Tatta. Terwijl we allemaal met smart uitkijken naar het vijfde seizoen van de hitserie, dat als het goed is in juni al te zien is, konden we ons dus even vermaken met een nieuw verhaal. En dat smaakt weer naar meer, zoals blijkt uit de eerste reacties van kijkers.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Tatta is terug op Videoland in ‘Mocro Maffia: Tatta’

Na Komtgoed en Meltem was het in 2023 tijd voor Tatta. Hij breidde het Mocro Maffia-universum uit met een eigen film, waarin hij zich behoorlijk in de nesten werkt. Aan het einde van het vierde seizoen was hij natuurlijk spoorloos verdwenen en eindelijk komen we erachter waar hij al die tijd was. We zien hoe hij een wraakactie tegen Paus beraamt en daarbij de hulp nodig heeft van zijn oudere broer Otto, die eerst moet zien te ontsnappen uit een Hongaarse gevangenis.

De korte film wordt massaal gestreamd en erg enthousiast ontvangen. Zo besluiten meer dan honderd IMDb-stemmers samen dat Mocro Maffia: Tatta een 7,1 verdient. Het blijkt een goede opwarmertje te zijn voor het vijfde seizoen, dat al in juni op het programma staat. Een specifieke releasedatum is er nog niet, maar zodra die met ons gedeeld wordt laten we het natuurlijk direct weten via je mail en onze social media-kanalen.

Kijkers zijn erg positief over ‘Mocro Maffia’-film

Uiteraard kruipt Robert de Hoog weer in de huid van Tatta en vooral zijn acteerwerk wordt door kijkers erg geprezen. Veel kijkers hebben door deze 65 minuten durende film weer helemaal zin in de serie. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb jij deze film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk de film (en de serie) direct op Videoland.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.