Mocro Maffia is de hitserie van Videoland in de afgelopen jaren! Na de komst van het tweede deel in maart 2020 en de bevestiging van seizoen 3, zijn fans benieuwd wanneer het volgende deel van Mocro Maffia te verwachten is. Check hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Mocro Maffia S3 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Mocro Maffia over?

Romano en zijn mannen hebben al jaren een goed lopende cocaïne-handel in Amsterdam. Echter wanneer ‘de Paus’ na een ruzie voor zichzelf gaat werken, ontstaat er een groot conflict tussen Romano en de Paus. Schrijver Rein de Waard en journalist Matthijs volgen de situatie op de voet. Beide partijen doen er alles aan om hun handeltje te redden, dit zorgt voor moorden, complotten en verraad. Het loopt nog meer uit de hand wanneer de Paus de verloofde en baby van ‘Potlood’ vermoordt.

Op IMDb wordt de serie Mocro Maffia beoordeeld met een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Mocro Maffia seizoen 3 op Videoland?

Wanneer komt Mocro Maffia seizoen 3 op Videoland?

Helaas is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Mocro Maffia zal volgen bij Videoland. Online wordt gespeculeerd over een release datum ergens in 2021, maar dit is niet door de streamingdienst bevestigd.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Mocro Maffia vind je hier 🍿

Dit bericht bekijken op Instagram

Yes! Seizoen 3 van Mocro Maffia komt! 🔥🔥🔥

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Komt er een Mocro Maffia seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niet of er een vierde seizoen van Mocro Maffia zal volgen. Zodra we meer weten, zullen we het nieuws op Streamwijzer bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van Mocro Maffia seizoen 3?

Er is nog geen teaser of trailer van het derde deel, maar hieronder vind je de trailer van Mocro Maffia S2.

Mocro Maffia seizoen 2: nu te zien