Mocro Maffia is de hitserie van Videoland in de afgelopen jaren! Na het ongekende succes van seizoen 1 weten we inmiddels dat er een tweede deel aankomt dat vanaf april 2020 op Videoland te zien zal zijn. Check hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Mocro Maffia S2 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Mocro Maffia over?

Romano en zijn mannen hebben al jaren een goed lopende cocaïne-handel in Amsterdam. Echter wanneer ‘de Paus’ na een ruzie voor zichzelf gaat werken, ontstaat er een groot conflict tussen Romano en de Paus. Schrijver Rein de Waard en journalist Matthijs volgen de situatie op de voet. Beide partijen doen er alles aan om hun handeltje te redden, dit zorgt voor moorden, complotten en verraad. Het loopt nog meer uit de hand wanneer de Paus de verloofde en baby van ‘Potlood’ vermoordt.

Op IMDb wordt de serie Mocro Maffia beoordeeld met een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Mocro Maffia seizoen 2 op Videoland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Mocro Maffia seizoen 2 op Videoland? We weten inmiddels dat het tweede deel op 2 april 2020 op de streamingdienst zal verschijnen.

Dit bericht bekijken op Instagram

April 2 2020.

Een bericht gedeeld door Mocro Maffia (@mocromaffiadeserie) op

Komt er een Mocro Maffia seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niets over het vervolg van de serie na het tweede seizoen van Mocro Maffia

Welke teaser of trailer is er van Mocro Maffia seizoen 2?

Helaas is er nog geen trailer van het tweede deel van de serie, maar bekijk hieronder vooral de beelden van seizoen 1 om in de stemming te komen!


Wanneer komt Mocro Maffia seizoen 2 op Videoland?

Het tweede seizoen van Mocro Maffia kunnen we vanaf 2 april 2020 op Videoland verwachten.Mocro Maffia seizoen 2 Videoland