Mocro Maffia seizoen 2 is nu begonnen op Videoland

Mocro Maffia is de hitserie van Videoland in de afgelopen jaren! Na het ongekende succes van seizoen 1 is vanaf 20 maart 2020 het tweede deel op Videoland begonnen. Elke dag verschijnt een nieuwe aflevering online. Eerst zou dit 2 april zijn, maar vanwege de vele mensen die thuiszitten sinds de uitbraak van het Coronavirus is dit vervroegd. Check hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Mocro Maffia S2 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Mocro Maffia over?

Romano en zijn mannen hebben al jaren een goed lopende cocaïne-handel in Amsterdam. Echter wanneer ‘de Paus’ na een ruzie voor zichzelf gaat werken, ontstaat er een groot conflict tussen Romano en de Paus. Schrijver Rein de Waard en journalist Matthijs volgen de situatie op de voet. Beide partijen doen er alles aan om hun handeltje te redden, dit zorgt voor moorden, complotten en verraad. Het loopt nog meer uit de hand wanneer de Paus de verloofde en baby van ‘Potlood’ vermoordt.

Op IMDb wordt de serie Mocro Maffia beoordeeld met een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Mocro Maffia seizoen 2 op Videoland?

Wanneer komt Mocro Maffia seizoen 2 op Videoland?

Het tweede seizoen van Mocro Maffia is vanaf 20 maart 2020 op Videoland begonnen. Elke dag verschijnt een nieuwe aflevering online. Dat is eerder dan de 2 april die eerst naar buiten werd gebracht. De reden hiervoor is de uitbraak van het Coronavirus en de vele mensen die thuiszitten.

Komt er een Mocro Maffia seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niets over het vervolg van de serie na het tweede seizoen van Mocro Maffia. Over eventueel nieuws houden we je op de hoogte via de pagina Mocro Maffia seizoen 3 op Videoland.

Welke teaser of trailer is er van Mocro Maffia seizoen 2?

Hieronder vind je de trailer van seizoen 2 van Mocro Maffia!

Mocro Maffia seizoen 2: nu te zien