Komt de serie Mocro Maffia op Netflix?

Sinds seizoen 2 van Mocro Maffia in maart 2020 online is gekomen op Videoland, zijn fans benieuwd naar twee dingen: of er een seizoen 3 van de serie zal volgen en of de serie op Netflix Nederland zal verschijnen. Wij geven hier uitleg.

Komt Mocro Maffia op Netflix?

Helaas zal de serie Mocro Maffia niet naar Netflix komen. Net als dat Netflix zijn eigen exclusieve Original series heeft (zoals La Casa de Papel, Stranger Things en Lucifer), is Mocro Maffia een Videoland Original. Deze zal dus niet online worden gezet op Netflix.

Ondertussen is alles van Mocro Maffia hier te vinden. TIP voor ondertussen: er zijn twee tijdelijke acties voor streamers. Het is nu tijdens de Corona quarantaine mogelijk om via de volgende pagina’s Disney+ voordelig uit te proberen (goede deal, ook voor de kids die thuis zitten te stuiteren) en 30 dagen gratis Amazon Prime Video te kijken.

Verhaal en details van de Videoland serie

Romano en zijn mannen hebben al jaren een goed lopende cocaïne-handel in Amsterdam. Echter wanneer ‘de Paus’ na een ruzie voor zichzelf gaat werken, ontstaat er een groot conflict tussen Romano en de Paus. Schrijver Rein de Waard en journalist Matthijs volgen de situatie op de voet. Beide partijen doen er alles aan om hun handeltje te redden, dit zorgt voor moorden, complotten en verraad. Het loopt nog meer uit de hand wanneer de Paus de verloofde en baby van ‘Potlood’ vermoordt.

Titel: Mocro Maffia
Soort: Serie
Jaar: 2018
Seizoenen: 2 seizoenen
Categorie: Drama
Streamingdienst: Videoland
IMDb: 8.1
Trailer: Trailer
Direct kijken via Videoland: Kijken

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod. Van Videoland is dit te vinden in het Videoland aanbod.

Mocro Maffia seizoen 2: nu te zien