Komt de serie Mocro Maffia op Netflix?

Inmiddels zijn er alweer 3 fantastische seizoenen van de Nederlandse serie Mocro Maffia verschenen op Videoland, maar ook de spin-off serie Komtgoed staat online en het aanstaande seizoen 4 + korte spin-off film Meltem zijn op komst. Ben jij ook benieuwd of de serie ook op Netflix zal verschijnen, net als veel film- en serieliefhebbers? Wij geven hier uitleg.

→ De boeken van Mocro Maffia vind je hier 📚

Komt Mocro Maffia op Netflix?

Helaas zal de serie Mocro Maffia niet naar Netflix komen. Net als dat Netflix zijn eigen exclusieve Original series heeft (zoals La Casa de Papel, Stranger Things en Lucifer), is Mocro Maffia een Videoland Original. Deze zal dus niet online worden gezet op Netflix. Ondertussen is alles van Mocro Maffia hier te vinden.

TIP voor ondertussen: er zijn twee tijdelijke acties voor streamers. Het is nu mogelijk om via de volgende pagina’s Disney+ voordelig uit te proberen (goede deal, ook voor de kids die thuis zitten te stuiteren) en 30 dagen gratis Amazon Prime Video te kijken.

Verhaal en details van de Videoland serie

De drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus maakten samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. In no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uiteen, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

TitelMocro Maffia
Jaar2018
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
GenreMisdaad, Actie
IMDb8,2 uit 2.4000 stemmen
CastAchmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Daan Schuurmans, Robert de Hoog, Mandela Wee Wee, Anniek Pheifer
KijkenBekijk direct op Videoland