Mocro Maffia krijgt nog dit jaar eigen film van Videoland (+ eerste beelden nu te zien)

Fan van Mocro Maffia op Videoland? Dan hebben we goed nieuws voor je! Nog voor het einde van het jaar zal de streamingdienst namelijk met een korte film van 40 minuten onder de titel Meltem komen. De eerste teaser trailer is nu naar buiten gebracht.

Eerste beelden: korte film ‘Mocro Maffia Meltem’ op Videoland

Nieuwe karakter Meltem komt ook voor in Mocro Maffia seizoen 4

Door in de business van creditcardfraude te zitten, blijft Meltem onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. In de korte film probeert Meltem haar vader uit de handen van de Mocro Maffia te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat.

De 40 minuten durende film introduceert het nieuwe karakter Meltem, gespeeld door Sinem Kavus, die ook in het vierde seizoen van Mocro Maffia te zien zal zijn. Wanneer dit volgende seizoen op Videoland zal verschijnen is op het moment van schrijven nog niet bekendgemaakt door de streamingdienst.

Tweede spin-off na Komtgoed

Het is de tweede keer dat een karakter van Mocro Maffia wordt geïntroduceerd voordat het nieuwe seizoen van de serie verschijnt. Voor de start van het derde seizoen werden de fans al getrakteerd op een miniserie over het nieuwe karakter Komtgoed, welke massaal werd bekeken.

Meer informatie over de serie ‘Mocro Maffia’

De drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus maakten samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. In no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uiteen, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

TitelMocro Maffia
Jaar2018
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
GenreMisdaad, Actie
IMDb8,2 uit 2.4000 stemmen
CastAchmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Daan Schuurmans, Robert de Hoog, Mandela Wee Wee, Anniek Pheifer
KijkenBekijk direct op Videoland