Nieuwe Netflix-thriller houdt kijkers op het puntje van hun stoel: “Zo veel plottwists”

Netflix heeft met Missing weer een nieuwe thriller aan het aanbod toegevoegd die abonnees aan de buis gekluisterd houdt. Het is dan ook echt een aanrader, als we de reacties van kijkers mogen geloven.

📺 Benieuwd welke spannende films er nog op de planning staan? Bekijk ons artikel met alle nieuwe films en series op Netflix per maand.

Hier gaat ‘Missing’ over

June (Storm Reid, Euphoria) is een opstandige tiener die dolblij is dat haar moeder (Nia Long, The Best Man) met haar nieuwe vriend op vakantie gaat. Dat betekent dat ze tijd heeft om uit te slapen en huisfeestjes te geven. Maar als ze na een week klaar staat op het vliegveld om haar moeder weer op te halen, komt die niet opdagen. Ze is spoorloos verdwenen en June moet er alles aan doen om te ontdekken waar ze gebleven is.

Netflix heeft Missing pas op woensdag 23 augustus aan het aanbod toegevoegd en toch is het nu al een van de best bekeken films van het moment. Alleen de Nederlandse thriller Het Geheugenspel wordt door abonnees sneller opgezet.

→ Geen Netflix-abonnement? Bekijk Missing direct op Pathé Thuis 🍿

Kijkers zijn erg enthousiast over de film

Missing komt van dezelfde makers als Searching (2018) en speelt zich ook volledig af op digitale schermen. Je bekijkt de wereld door June’s computer, telefoon of Apple Watch en deze unieke manier van filmen zorgt ervoor dat de spanning extra opgevoerd wordt.

Mensen die de film al gezien hebben zijn hier erg enthousiast over. Tel hier de vele plottwists en het verrassende plot bij op en je hebt een bloedstollende thriller die erg in de smaak valt. Bekijk hieronder een greep uit de positieve reacties van kijkers.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je de film nog niet gezien en ben je toch benieuwd? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk hem direct op Netflix.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.