Bloedstollende thriller ‘Missing’ is sinds vanmorgen online te zien

Herinner je je Searching nog? Deze film met John Cho was in 2018 een groot succes en wist vooral te verbazen door de manier van filmen: alles wat je ziet vindt plaats op een computerscherm. De film werd destijds zenuwslopend, verrassend en intrigerend genoemd en voor de fans kwam er dit jaar goed nieuws. In februari verscheen namelijk het onofficiële vervolg op het witte doek, Missing. Deze film is dus pas nét te zien, maar is nu ook al te streamen. Pathé Thuis voegde hem op maandag 24 april toe aan haar aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

IJzingwekkend mysterie in ‘Missing’

Tiener June is opgelucht als haar moeder met haar nieuwe vriend op vakantie naar Colombia gaat, want dat betekent dat ze eindelijk alleen thuis is en verlost is van alle bemoeizucht. Maar dan verdwijnt haar moeder spoorloos. Met behulp van alle moderne technologie die ze tot haar beschikking heeft gaat June op zoek naar antwoorden, alleen lijkt iedere aanwijzing die ze vindt ook weer tien nieuwe vragen op te leveren. Hoe goed kent ze haar moeder eigenlijk? En lukt het haar om op tijd te ontdekken wat er écht aan de hand is?

De rol van June wordt gespeeld door Euphoria-ster Storm Reid en naast haar schitteren Nia Long (The Best Man), Ken Leung (Lost) en Megan Suri (Never Have I Ever). Het team dat ons Searching bracht is ook weer verantwoordelijk voor deze bloedstollende thriller en kijkers zijn hier minstens net zo enthousiast over. Zo zorgen ruim 20.000 IMDb-stemmers voor een gemiddelde van een 7,2 en zijn recensenten én kijkers het op Rotten Tomatoes eens dat de film een aanrader is. Echt eentje voor op je kijklijst dus!

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Topacteurs als Storm Reid en Nia Long in de hoofdrollen
2️⃣ Erg originele film die zich volledig op laptop-, telefoon- en andere schermen afspeelt
3️⃣ Net als Searching weer enorm goed ontvangen door kijkers en critici

‘Missing’ is nu al online te zien bij Pathé Thuis

Op maandag 24 april 2023 voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de bloedstollende thriller toe aan haar aanbod. Vanaf dat moment kun je hem kopen voor €11,99. Je kunt er ook voor kiezen om twee weken te wachten en de film vanaf 8 mei voor een lagere prijs te huren. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Missing en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de thriller bij Pathé Thuis, dan blijft deze film voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Meer informatie over de film

Missing is een ijzingwekkend mysterie van de makers van Searching dat je als kijker achterlaat met de vraag hoe goed je je dierbaren eigenlijk kent. Als haar moeder (Nia Long) tijdens een vakantie in Colombia met haar nieuwe vriend verdwijnt, gaat June (Storm Reid) op zoek naar antwoorden. Gehinderd door internationale bureaucratie maakt June duizenden kilometers verderop in Los Angeles creatief gebruik van alle moderne technologie die tot haar beschikking staat om haar moeder te vinden voordat het te laat is. Maar haar digitale detectivewerk levert langzaamaan meer vragen op dan antwoorden. Haar moeder blijkt veel geheimen te hebben en dat zorgt ervoor dat June mogelijk zelf ook gevaar loopt.

TitelMissing
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
RegisseursNicholas D. Johnson, Will Merrick
CastStorm Reid, Nia Long, Ken Leung

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.