Intrigerende thriller ‘Missing’ staat nu op Netflix

Op zoek naar een intrigerende thriller die je ruim anderhalf uur op het puntje van je stoel laat zitten? Dan hebben we een splinternieuwe kijktip voor je. Netflix voegde vandaag Missing aan het aanbod toe en die mag je niet missen.

🚨 Weten welke nieuwe films er nog aankomen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand.

Dit kun je verwachten van ‘Missing’

Herinner je je Searching nog? Deze film verscheen in 2018 en wist destijds indruk te maken, niet alleen door het spannende verhaal en de vele plottwists, maar ook doordat het zich compleet afspeelde op een computerscherm. Missing komt van dezelfde makers en gebruikt dan ook hetzelfde principe. Ook nu krijgen we alleen mee wat er op de computer, telefoon of Apple Watch van tiener June te zien is.

Zij is dolblij als haar moeder met haar nieuwe vriend op vakantie gaat. Ze duikelt van het ene huisfeestje in het andere, en dan is het alweer tijd om haar moeder van het vliegveld op te halen. Maar dan komt ze niet opdagen… Ze blijkt spoorloos verdwenen en June moet alles op alles zetten om te ontdekken wat er precies gebeurd is. De hoofdrollen worden vertolkt door Storm Reid (Euphoria) en Nia Long (The Best Man).

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Recensenten én kijkers zijn het erover eens: deze film is een aanrader
2️⃣ Beklemmend verhaal dat zich volledig op laptop-, telefoon- en andere schermen afspeelt
3️⃣ Een indrukwekkende hoofdrol voor Storm Reid, bekend van Euphoria en The Last of Us

‘Missing’ staat woensdag op Netflix

Op woensdag 23 augustus voegde Netflix de bloedstollende thriller toe aan haar aanbod. Eindelijk is het nu dus mogelijk om hem zonder aanvullende kosten te streamen met een abonnement op de streaminggigant.

Eerder verscheen de film ook al in het aanbod van TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Daar kun je hem kopen en huren. Bij hen is een abonnement niet nodig voor het kijken van Missing en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

→ Geen Netflix-abonnement? Bekijk Missing direct op Pathé Thuis 👀

MISSING - Official Trailer (HD)

Meer informatie over de film

Missing is een ijzingwekkend mysterie van de makers van Searching dat je als kijker achterlaat met de vraag hoe goed je je dierbaren eigenlijk kent. Als haar moeder (Nia Long) tijdens een vakantie in Colombia met haar nieuwe vriend verdwijnt, gaat June (Storm Reid) op zoek naar antwoorden. Gehinderd door internationale bureaucratie maakt June duizenden kilometers verderop in Los Angeles creatief gebruik van alle moderne technologie die tot haar beschikking staat om haar moeder te vinden voordat het te laat is. Maar haar digitale detectivewerk levert langzaamaan meer vragen op dan antwoorden. Haar moeder blijkt veel geheimen te hebben en dat zorgt ervoor dat June mogelijk zelf ook gevaar loopt.

TitelMissing
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
RegisseursNicholas D. Johnson, Will Merrick
CastStorm Reid, Nia Long, Ken Leung

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.