Déze geweldige serie mogen fans van kostuumdrama’s echt niet missen

De kostuumdrama’s schieten als paddenstoelen uit de grond en ze hebben allemaal iets gemeen: ze zijn onverminderd populair. Sisi, Die Kaiserin, Downton Abbey en natuurlijk Bridgerton… al deze series worden massaal gestreamd. Ben jij een van de vele fans, dan hebben we een gloednieuwe kijktip voor je. Op Canal+ Series kijk je nu naar Miss Scarlet and The Duke en dit is een serie die je ook zeker niet mag missen.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Hier gaat de serie ‘Miss Scarlet and The Duke’ over

Als de vader van Eliza Scarlet overlijdt en haar achterlaat zonder geld, lijkt er één optie te zijn: trouwen voor financiële zekerheid. Dit is echter niet Eliza’s stijl en dus besluit ze het over een andere boeg te gooien. Ze neemt het privédetectivebureau van haar vader over. Als vrouw in het Victoriaanse Tijdperk is het alleen niet gebruikelijk om je met zulke zaken te bemoeien. En dus heeft ze een partner nodig, die ze vindt in de norse inspecteur William ‘The Duke’ Wellington.

De serie neemt ons mee naar het einde van de negentiende eeuw en dat betekent dat de prachtige kostuums en settings je weer om de oren vliegen. De hoofdrollen worden vertolkt door Kate Phillips (Peaky Blinders) en Stuart Martin (Army of Thieves). Kijkers zijn erg positief over het kostuumdrama en belonen het met een dikke 7,6 op IMDb.

Official Teaser: Miss Scarlet & The Duke

‘Miss Scarlet and The Duke’ is nu te bingewatchen

Er zijn nu zes afleveringen van dit heerlijke kostuumdrama te bingewatchen op Canal+ Series. Goed om te weten: er zijn inmiddels drie seizoenen van de serie verschenen, maar tot nu toe is het in Nederland alleen mogelijk om het tweede seizoen te bekijken. Nu mag dit de pret niet drukken, want iedere aflevering vertelt een nieuw verhaal en dus is het zo ook makkelijk te volgen. Een recap van het eerste seizoen vind je hier.

Bij Canal+ Series kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kunt afsluiten. Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Canal+ Series? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

Eliza Scarlet werkt samen met inspecteur The Duke om misdaden in het 19-eeuwse Londen op te lossen.

TitelMiss Scarlet and The Duke
Jaar2020
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Misdaad
IMDb7,6 uit 8.600 stemmen
CastKate Phillips, Stuart Martin, Cathy Belton, Ansu Kabia, Simon Ludders, Evan McCabe, Tim Chipping, Felix Scott

Synopsis: Canal+ Series

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.