Nieuw op Pathé Thuis: actiethriller ‘The Misfits’ (2021)

“They’re not bad guys. They just steal from them.” Heb je zin in een avondje op de bank met een flinke dosis actie, spanning en sensatie? Dan heeft Pathé Thuis vanaf vandaag een nieuwe film voor je in het aanbod van de streamingdienst, want The Misfits (2021) met Pierce Brosnan in de hoofdrol is vanaf donderdag 16 december te zien.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Actiethriller ‘The Misfits’ (2021) is vanaf 16 december te zien bij Pathé Thuis

Het kan bijna niet anders dan dat je wel eens van Pierce Brosnan gehoord hebt. De Ierse acteur en filmproducent is de vijfde die de rol van James Bond op zich nam en daarmee schitterde hij in vier toptitels uit de 007-reeks: GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough en Die Another Day.

Tot de dag van vandaag is hij nog bezig met het maken van nieuwe films, waaronder The Misfits. Deze actiethriller met Brosnan in de hoofdrol verscheen voor het eerst in de Nederlandse bioscopen in augustus 2021, maar is vanaf 16 december al te zien in je eigen thuisbioscoop. De film kan niet worden gestreamd bij Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland, maar wel bij Pathé Thuis. Wie The Misfits huurt, kan binnen 30 dagen beginnen met streamen. Vervolgens heb je 48 uur de tijd om hem af te kijken.

Wisselende ontvangst

De cijfers op filmplatforms waren, zeker voor een film met Pierce Brosnan in de hoofdrol, niet om over naar huis te schrijven. Toch zie je vaker bij slappe komedies, simpele actieknallers en creepy horrorfilms dat de cijfers achterblijven bij het kijkplezier.

Zo schreef David Ehrlich van indieWire: “Alle springerige muziek, ongeloofwaardige kostuumwisselingen en gemakshalve weggelaten details in de wereld kunnen geen plezier halen uit een kaper die geen rekening houdt met wat het publiek weet van het plan of hen ervan overtuigt zich zorgen te maken over hoe het mis zou kunnen gaan.”

Aan de andere kant vindt Tara McNamara van Common Sense Media: “Deze humoristische overval-/actiefilm scoort hoog op stijl, maar laag op inhoud.” Het beste plan is dus om zelf eens een kijkje te nemen en je eigen oordeel te vellen. Veel plezier!

The Misfits (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Richard weet te ontsnappen uit een maximaal beveiligde inrichting. Hij weet zowel de FBI als de politie te ontwijken in deze gewaagde ontsnapping, maar wordt opgepikt door de Misfits: een bende moderne Robin Hoods.

TitelThe Misfits
Jaar2021
Duur1 uur en 31 minuten
TaalEngels
GenreActie, Avontuur, Thriller
IMDb4,2 uit 7.400 stemmen
RT Tomatometer19% uit 26 recensies
RT Publieksscore57% uit meer dan 250 stemmen
RegisseurRenny Harlin
CastPierce Brosnan, Rami Jaber, Hermione Corfield, Nick Cannon, Jamie Chung, Tim Roth, Mike Angelo, Gonzalo Menendez, Adam Stone

Synopsis: Pathé Thuis