Actiefilm ‘The Misfits’ (2021) met Pierce Brosnan is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de splinternieuwe actiefilm The Misfits uit 2021 geselecteerd met de fenomenale Pierce Brosnan in de hoofdrol. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. The Misfits is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

The Misfits (2021) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de superheldenfilm American Siege nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 11 van 2022 is The Misfits de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Renny Harlin en heeft in de cast sterren als Pierce Brosnan, Rami Jaber, Hermione Corfield en Nick Cannon. Deze week is The Misfits maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 20 maart 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘The Misfits’ (film, 2021)

Richard weet te ontsnappen uit een maximaal beveiligde inrichting. Hij weet zowel de FBI als de politie te ontwijken in deze gewaagde ontsnapping, maar wordt opgepikt door de Misfits: een bende moderne Robin Hoods.

TitelThe Misfits
Jaar2021
Duur1 uur en 31 minuten
TaalEngels
GenreActie, Avontuur, Thriller
IMDb4,2 uit 7.400 stemmen
RT Tomatometer19% uit 26 recensies
RT Publieksscore57% uit meer dan 250 stemmen
RegisseurRenny Harlin
CastPierce Brosnan, Rami Jaber, Hermione Corfield, Nick Cannon, Jamie Chung, Tim Roth, Mike Angelo, Gonzalo Menendez, Adam Stone

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film The Misfits uit 2021, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €3,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €5,99 (HD) / €5,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis