Waar kun je de film ‘Misfit The Switch’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Misfit The Switch (2022) online kijken kunnen. Deze Nederlandse film draait om Noah (gespeeld door zangeres Stefania) die The Switch van haar leven maakt als ze verplicht naar een nieuwe school moet. In dit artikel geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Misfit The Switch’ (2022) online kijken?

Misfit The Switch was vanaf 5 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Misfit The Switch bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film onlangs aan haar aanbod toegevoegd. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Misfit The Switch niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Misfit The Switch nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Misfit The Switch’ (2022)

Noah (Stefania) maakt The Switch van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en daarmee van school? Alles lijkt te werken, tot ze op het Hoogland als Misfit wordt bestempeld. Lukt het haar ondanks haar geheim een Misfit squad te vinden en alsnog mee te doen aan Dance United, dé danswedstrijd voor scholen?

Streaming informatie over de film

TitelMisfit The Switch
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 20 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurErwin van den Eshof
CastStefania, Anique dreamon, Duncan Tromp, Kes van den Broek, Alessio de Martino, Ricky Sheridan, Fenna Ramos, Nienke van Dijk, Roosmarijn Wind, Felice Poppeliers, Kimberley Agyarko, Bettina Holwerda, Timor Steffens

Synopsis: Splendid Film

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.