‘The Minute You Wake Up Dead’ met Morgan Freeman is nu te streamen

Levende legende Morgan Freeman is inmiddels al 85 jaar oud, maar speelt nog steeds de sterren van de hemel in verschillende films en series. Afgelopen jaar was hij te zien in The Minute You Wake Up Dead, een bloedstollende thriller die je nú kunt streamen op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Morgan Freeman in thriller ‘The Minute You Wake Up Dead’

Hij heeft een rol in de beste film ooit (The Shawshank Redemption), heeft meer dan dertig filmprijzen op zak en werd beloond met meerdere Oscarnominaties, waarvan hij er eentje won. We hebben het natuurlijk over Morgan Freeman. De acteur heeft zijn acteerkunsten zeker nog niet aan de wilgen gehangen. Op IMDb zien we dat hij nog zes opkomende projecten heeft, maar een van zijn laatste rollen was die van sheriff Thrumond Fowler in de bloedstollende thriller The Minute You Wake Up Dead.

De film volgt effectenmakelaar Jason, die door een slechte investering verwikkeld raakt in verzekeringsfraude. Daar maakt hij geen vrienden mee in het stadje waar hij woont en als hij op een dag een telefoontje krijgt met de tekst “where will you be the minute you wake up dead?” weet hij dat het menens is. De situatie escaleert en leidt tot meerdere moorden, maar wat is er precies aan de hand? Sheriff Thurmand Fowler (Freeman), die al veertig jaar in het vak zit, mag dit gaan uitzoeken.

The Minute You Wake Up Dead (2022 Movie) Official Trailer - Cole Hauser, Morgan Freeman

‘The Minute You Wake Up Dead’ is vanaf 9 februari te zien bij Pathé Thuis

De film heeft in Nederland de bioscopen overgeslagen, maar nu kun je hem gelukkig vanuit huis bekijken. Op donderdag 9 februari 2023 heeft TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de thriller namelijk toegevoegd aan haar aanbod. Vanaf dat moment kun je hem huren en kopen (vanaf €4,99).

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Een effectenmakelaar in een kleine zuidelijke stad raakt verwikkeld in verzekeringsfraude met zijn buurman, waar veel anderen aan mee willen doen. Dit leidt tot meerdere moorden.

TitelThe Minute You Wake Up Dead
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur 30 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurMichael Mailer
CastCole Hauser, Jaimie Alexander, Morgan Freeman, Darren Mann

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.