Pathé Thuis trakteert: bijna alle Illumination-films zijn te zien vanaf €1,99

Met de nieuwe Minions-film Minions: The Rise of Gru (2022) in aantocht helpt Pathé Thuis je om in de stemming te komen. Op deze streamingdienst zijn de films van de Illumination Studio tot en met 6 juli namelijk te zien met korting. Je bekijkt onder meer Despicable Me / Verschrikkelijke Ikke (2010) en Sing (2016) vanaf €1,99.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Tijdelijk korting op alle Illumination-films bij Pathé Thuis

Op 29 juni verschijnt ‘Minions: The Rise of Gru’ (in het Nederlands ‘Minions: Hoe Gru Superschurk Werd’) in de bioscoop en in de aanloop daarnaartoe trakteert Pathé Thuis. Al vanaf 22 juni kon je hier op de streamingdienst terecht om alle films van de Illumination Studio met korting te huren (met uitzondering van Sing 2). Door deze toffe kortingsactie betaal je hier tijdelijk maar €1,99 voor.

In de collectie vind je verschillende animatiefilms, en dan niet alleen van de Despicable Me-franchise. Ook films als The Secret Life of Pets / Huisdiergeheimen (2016) en The Grinch (2018) zijn van de Illumination Studio, die onder Universal Pictures valt. Zo kun je een hoop animatiefilms voor het hele gezin voor een lage prijs huren. De actie loopt van 22 juni t/m 6 juli.

Terug naar het begin in ‘Minions: The Rise of Gru’

De nieuwste film van de Illumination Studio verschijnt eind juni dus in de bioscoop. In ‘Minions: The Rise of Gru’, een sequel van Despicable Me-prequel Minions (2015), gaan we terug naar het begin. Hoe heeft de grootste superschurk ter wereld de iconische gele Minions eigenlijk ontmoet? En hoe hebben ze ooit samen kunnen werken?

‘Minions: The Rise of Gru’ zal over een tijdje waarschijnlijk ook op Pathé Thuis te zien zijn. Ook verwachten we deze film, naast diverse andere steengoede films, op de nieuwe streamingdienst SkyShowtime te zien; Universal Pictures is immers een van de studio’s die onder het moederbedrijf hiervan vallen. Wanneer je precies voor deze film op de video on demand-platformen terechtkunt, is op dit moment nog niet bekend. Uiteraard brengen wij jullie hiervan op de hoogte, dus houd vooral onze website en social media-kanalan in de gaten.

‘Minions: The Rise of Gru’: verhaal en trailer

Deze zomer gaat ’s werelds grootste animatiefranchise terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: The Rise of Gru.

TitelMinions: The Rise of Gru / Minions: Hoe Gru Superschurk Werd
SoortFilm
Jaar2022
TaalEngels / Nederlands
Duur1 uur en 28 minuten
CategorieAnimatie, Familiefilm
RegisseurKyle Balda
Releasedatum29 juni 2022
CastSteve Carell, Pierre Coffin, Alan Arkin, Jean-Claude van Damme, Taraji P. Henson, Michelle Yeoh, Julie Andrews, Dolph Lundgren, Jon van Eerd, Javier Guzman, Trudy Labij, Ernst Daniël Smid, Raymond Thiry, Edsilia Rombley, Patty Brard, Dennis van der Geest, Edwin Jonker, Nienke Plas, Murth Mossel, Levi van Kempen, André Dongelmans

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.