Waar kun je ‘Mindf*ck’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op zaterdag 16 maart 2024 is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Mindf*ck op tv verschenen. In het programma voert illusionist Victor Mids de meest onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten uit. Heb je de eerste aflevering gemist? Dan ben je vast benieuwd waar je deze en alle andere afleveringen online terug kan kijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Mindf*ck’ online kijken?

Mindf*ck wordt sinds zaterdag 16 maart wekelijks uitgezonden op NPO 1. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Mindf*ck bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Mindf*ck niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Mindf*ck en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Mindf*ck’

Uniek goochelprogramma met een populair-wetenschappelijke insteek dat afrekent met het klassieke imago van glittergordijntjes en doorgezaagde weesmeisjes.

Streaming informatie over de serie

TitelMindf*ck
SoortSerie
Jaar2015-
TaalNederlands
Duur7 seizoenen
CategorieReality
PresentatorVictor Mids

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.