Nieuw seizoen ‘Mindf*ck’ gaat deze week van start

Het is weer tijd om onze hersenen te kraken, want deze week gaat het nieuwe seizoen van Mindf*ck van start. In het programma komen de meest onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten voorbij. Ook in de nieuwe reeks trekt illusionist Victor Mids de trucendoos weer open om ons te verbazen. In dit artikel laten we je de exacte datum weten wanneer de illusionist op tv terugkeert.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Mindf*ck’ keert terug voor een nieuw seizoen

Het is alweer een tijd geleden sinds we een regulier seizoen van Mindf*ck op tv mochten verwelkomen. Wel gingen we vol verbazing 2023 uit met de Mindf*ck Oudejaarsspecial. Gelukkig keert Victor Mids binnenkort weer terug met nieuwe onverklaarbare illusies. Op zaterdag 16 maart om 20:30 uur op NPO 1 om precies te zijn zal de eerste aflevering op tv worden getoverd.

In het 7e seizoen zal hij opnieuw bekende en onbekende Nederlanders versteld doen staan. Zo wordt cabaretier Youp van ’t Hek herenigt met konijn Flappie en zet StukTV in een spannend experiment hun leven op het spel. Tenminste, dat denken ze. Ook Fred van Leer komt voor een grote verrassing te staan. Verder zien we ook Davina Michelle, Paulien Cornelisse en Jandino Asporaat in het programma terug.

Maar daar blijft het niet bij, want ook de kijkers thuis worden flink getest. De afleveringen zitten namelijk vol met interactieve illusies, zodat iedereen thuis kan meedoen. Victor Mids is in ieder geval enthousiast. Naar eigen zeggen is de nieuwe reeks dan ook het beste seizoen tot nu toe.

Uitzendschema van het magische programma

De eerste aflevering verschijnt dus op zaterdag 16 maart 2024 op tv. Het vorige seizoen telde zes afleveringen. Naar verwachting zal ook de nieuwe reeks uit hetzelfde aantal bestaan. Dit betekent dat de laatste aflevering op 20 april 2024 wordt uitgezonden. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail. Mocht het nieuwe seizoen ook uit zes afleveringen bestaan, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringWeekdagDatum
1Zaterdag16 maart 2024
2Zaterdag23 maart 2024
3Zaterdag30 maart 2024
4Zaterdag6 april 2024
5Zaterdag13 april 2024
6Zaterdag20 april 2024

Meer informatie over het programma

Uniek goochelprogramma met een populair-wetenschappelijke insteek dat afrekent met het klassieke imago van glittergordijntjes en doorgezaagde weesmeisjes.

TitelMindf*ck
SoortSerie
Jaar2015-
TaalNederlands
Duur7 seizoenen
CategorieReality
PresentatorVictor Mids

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.