Deze films verschenen in 2023 en heb je waarschijnlijk gemist

Het jaar loopt op zijn einde. Dat betekent dat we al op een rijtje kunnen zetten wat de beste films van 2023 waren en welke het meest populair waren. Maar er zijn ook genoeg titels geweest die nét niet genoeg aandacht hebben gekregen en die je daarom waarschijnlijk nog niet gezien hebt. Hieronder zetten we 5 leuke en minder bekende films uit 2023 op een rijtje, die je allemaal kunt streamen op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Minder bekende op Pathé Thuis uit 2023

5. Champions

Niemand minder dan Woody Harrelson heeft de hoofdrol te pakken in de komische dramafilm Champions. Hij speelt coach Marcus, die na een schandaal ontslagen wordt en wordt veroordeeld tot een taakstraf. Hij moet het basketbalteam voor de Special Olympics coachen. De spelers hebben een verstandelijke beperking en Marcus is ervan overtuigd dat hij met hen niet kan slagen, maar dan realiseert hij zich dat hij ze nodig heeft om zijn oude baan terug te winnen.

4. Baby Blue

Ook de nieuwe horrorfilm Baby Blue is in 2023 verschenen en heeft niet erg veel aandacht gekregen. Deze titel is perfect voor iedereen die van found footage-films als Cloverfield en Paranormal Activity houdt. Het draait om een groep tieners die het verhaal van de dode seriemoordenaar Baby Blue ontdekken. Ze besluiten een film over hem te maken. Dan ontdekken ze echter dat het moorden nog niet gestopt is… en dat ze hun leven dus niet meer zeker zijn.

3. The List

Misschien heb je er ook wel zo één: een lijst met beroemdheden die een free pass zouden krijgen als je ze in het echt zou ontmoeten. Abby en haar verloofde Matt hebben die in ieder geval wel. Het was alleen niet de bedoeling dat Matt écht met een bekende actrice naar bed zou gaan. Abby besluit wraak te nemen en ook op zoek te gaan naar de beroemdheden van haar lijst. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

2. Mascotte

Dit jaar zijn er ook weer een hele hoop nieuwe Nederlandse films verschenen. Eentje daarvan is Mascotte. We volgen hierin de 17-jarige Jerry, die geboren is met een afwijking aan zijn gebit. Hij heeft het gevoel dat er geen plaats is voor hem in de wereld. Als de band met zijn moeder ook nog verslechtert en hij bevriend raakt met een aantal hooligans, raakt hij steeds meer van de werkelijkheid verwijderd.

1. Maggie Moore(s)

Jon Hamm en Tina Fey schitteren samen in de misdaadkomedie Maggie Moore(s). Hij speelt de rol van hoofdcommissaris Jordan Sanders, die werkt in een stadje waarin nooit wat gebeurt. Dan worden er enkele dagen na elkaar twee vrouwen met dezelfde naam vermoord: Maggie Moore. Kan hij ontdekken wie erachter zitten?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Pathé Thuis voegt regelmatig nieuwe films toe aan haar aanbod. In het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand zie je precies welke nieuwe titels op de planning van de streamingdienst staan.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over films en series? Laat je dan op de hoogte houden via je mail of volg onze social media-kanalen. Ook kun je je aansluiten bij de Facebook-groep van Pathé Thuis-kijkers om kijktips uit te wisselen en het laatste nieuws te vinden.

Pathé Thuis 🍿

Synopsissen: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.