Dit vinden kijkers van de Jeffrey Dahmer-docu ‘Mind of a Monster’

Terwijl iedereen in de ban is van de Netflix-serie Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, kijken ook steeds meer mensen naar Jeffrey Dahmer: Mind of a Monster. Deze documentaire over de gruwelijkheden van de seriemoordenaar kwam in 2020 al uit en is momenteel te zien op discovery+. Hieronder vind je een greep uit de reacties van kijkers, die over het algemeen erg positief zijn over deze true crime-documentaire.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Reacties van kijkers op de documentaire ‘Jeffrey Dahmer: Mind of a Monster’

De reacties op Netflix-serie Dahmer waren wisselend, maar één ding was zeker: hoewel het verhaal misschien intrigerend is, is het vooral gruwelijk, bizar en walgelijk om te zien wat de beruchte seriemoordenaar allemaal gedaan heeft. De reacties op de in 2020 uitgebrachte documentaire vertellen eigenlijk hetzelfde verhaal, net als onze eigen recensie die we afgelopen week publiceerden.

In de documentaire ‘Jeffrey Dahmer: Mind of a Monster’ worden we op chronologische volgorde meegenomen door de periode van Dahmers eerste moord tot het moment dat hij in de rechtszaal staat. Tussendoor komen er meerdere experts, betrokkenen en bekenden van de dader aan het woord, waaronder Jeffrey Dahmers vader. Op Twitter is duidelijk dat ook dit behoorlijk heftig is, maar wordt de documentaire vooral geprezen. Zo wordt dit door een kijker “de beste documentaire over seriemoordenaars ooit” genoemd. Hieronder vind je een greep uit de overwegend positieve reacties.

‘Jeffrey Dahmer: Mind of a Monster’ is nu te zien op discovery+

Hoewel de Netflix-serie pas net uit is, is de documentaire ‘Jeffrey Dahmer: Mind of a Monster’ al een tijdje te vinden op discovery+. Hier werd de anderhalf uur durende film gelanceerd in 2020. Het is een productie van Investigation Discovery, een van de kanalen die onder het aanbod van de streamingdienst van Warner Bros. Discovery vallen. Daarom is hij niet te zien op concurrerende video on demand-platforms als Disney+Amazon Prime VideoViaplay of Videoland, maar stream je hem exclusief bij discovery+.

Wel komt Netflix binnenkort met een eigen documentaire over dit bizarre true crime-verhaal, want op 7 oktober 2022 gaat Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes bij het video on demand-platform in première.

Meer informatie over de documentaire

Met toegang tot honderden pagina’s met transcripties van politie- en FBI-interviews en persoonlijke getuigenissen van familie, vrienden en nabestaanden, wordt het beklijvende verhaal onthuld over hoe Jeffrey Dahmer van verlegen puber ging naar beruchte seriemoordenaar en kannibaal.

TitelJeffrey Dahmer: Mind of a Monster
Jaar2020
SoortFilm
Duur1 uur en 28 minuten
TaalEngels
CategorieDocumentaire, Misdaad
KijkenBekijk direct bij discovery+

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.