Autodealers van Amerikaanse ‘rich and famous’ schitteren in Million Dollar Wheels

Het door Jamie Foxx geproduceerde programma Million Dollar Wheels zal volgende week op discovery+ van start gaan. In deze ‘supercar dealership’ serie zullen naast Foxx onder andere ook Kim Kardashian en Spider-Man: No Way Home-ster Tom Holland te zien zijn. De serie is vanaf maandag 28 februari te zien op discovery+.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Dé autohandelaar van Amerikaanse sterren

RD Whittington is met een netwerk vol beroemdheden dé autohandelaar van Amerikaanse sterren. Zo zijn Drake, Lil Pump en Kim Kardashian maar een paar namen uit zijn grote klantenbestand. Ook executive producer en wereldbekende acteur Jamie Foxx (Django Unchained) zien we in de nieuwe serie voorbijkomen.

In de wereld van de ‘rich and famous’ kunnen vrienden net zo snel vijanden worden. Zo zien we in de serie hoe RD het moet opboksen tegen zijn grootste concurrenten.

Waar het programma ‘Million Dollar Wheels’ op discovery+ over gaat

Mclaren’s, Lamborghini’s of handgemaakte Rolls Royce’s. De markt voor luxeauto’s is nog nooit zo groot geweest. Terwijl de vraag juist toenam, werden er door de pandemie minder modellen van deze luxewagens geproduceerd. Hierdoor moeten de autodealers snel handelen wanneer ze weten dat er een auto beschikbaar komt. Ze zullen dan ook al hun tactieken moeten inzitten om ervoor te zorgen dat zij de auto’s vóór hun concurrenten weten te bemachtigen.

De serie volgt een groep hoog competitieve luxe auto dealers, die specialiseren in het waarmaken van de wildste dromen van hun klanten. Deze luxe zaken zijn alleen niet altijd even makkelijk, zeker wanneer een auto de ene dag op Instagram verschijnt en de volgende dag al verkocht is.

Waar en wanneer is de serie te streamen

De serie Million Dollar Wheels is vanaf 28 februari tot en met 4 april wekelijks met een nieuwe aflevering te zien op de streamingdienst discovery+. Andere originals, bloedstollende true-crime shows, maar ook het volledige aanbod aan paranormal, reality, sport en nog veel meer bekijk je allemaal op discovery+.

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.