Million Dollar Island is nu te zien op tv, Amazon Prime Video en NLZIET

De gloednieuwe survival realityshow Million Dollar Island is sinds zondag 6 maart wekelijks om 21:30 uur te zien op tv bij SBS6 en is daarnaast nu beschikbaar op de streamingdiensten Amazon Prime Video en NLZIET.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Million Dollar Island survival realityshow én fascinerend sociaal experiment

Een onbewoond eiland. 100 wildvreemden. 2 maanden overleven. En één miljoen euro aan prijzengeld. Dat zijn de pijlers van het gloednieuwe survival realityprogramma Million Dollar Island. Maar overleven in de wildernis met minimale middelen is niet het enige waar het om draait. Elke deelnemer start met een polsbandje dat 10.000 euro waard is.

Met het spelen van spellen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen en verliezen. Ze kunnen ook bandjes krijgen. Als iemand opgeeft en vertrekt omdat het te zwaar wordt, moet hij zijn bandje(s) weggeven aan één van de achterblijvers. Zo kan vriendschap een fortuin opleveren.

Welke eilandbewoners houden het tot het einde vol en met hoeveel geld verlaten zij het eiland? Million Dollar Island is niet alleen een next level survival programma. Het is ook een fascinerend sociaal experiment waarin het draait om hechte vriendschappen, onvoorstelbaar doorzettingsvermogen en geheime samenzweringen.

Wekelijks online te zien via Amazon Prime Video en NLZIET

Dit programma wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest. Wekelijks kun je op zondag op tv bij SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering. Hoe laat precies? In de tv-gids staat de uitzending genoteerd voor 21:30 uur, waarna deze direct hier op Amazon Prime Video en hier op NLZIET terug te kijken is.

Vanaf één uur na de uitzending op SBS6 is ook de napraatshow Million Dollar More, gepresenteerd door Giel de Winter, hier op Amazon Prime Video te zien.

Eerste reacties via social media over Million Dollar Island

De eerste aflevering van Million Dollar Island werd afgelopen zondag uitgezonden en de eerste reacties op social media liegen er niet om. Vooral op Twitter ging het los. Wij hebben een aantal van de eerste reacties voor jullie verzameld en zijn hieronder te lezen.

Eerste beelden van Million Dollar Island

Aan de tweets te lezen is er genoeg sensatie te beleven op Million Dollar Island. Ben je benieuwd geworden naar de spannende nieuwe reality sensatie à la Squidgame? Dan hebben wij voor jullie hieronder alvast de eerste beelden om in de stemming te komen!


Synopsis: Amazon