‘Wednesday’-ster schittert nu in psychologische thriller

Jenna Ortega heeft inmiddels een flink cv op haar naam staan. De meesten zullen haar kennen van haar rol in Wednesday, maar ook in Scream en Yes Day zag je haar terug. En dit jaar schitterde ze in Miller’s Girl, waarin ze in de huid kruipt van een ambitieuze studente die haar professor verleidt. De psychologische thriller is vanaf vandaag te streamen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Miller’s Girl’

In Miller’s Girl volgen we de getalenteerde studente Cairo Sweet. Ze heeft zich uit verveling toegelegd op de literatuur en heeft zich daardoor in de kijker gespeeld bij de charmante leraar Jonathan Miller. Hij geeft haar een opdracht: schrijf een kort verhaal in de stijl van je favoriete auteur. Tijdens de uitwerking daarvan ontstaat er een bijzondere band tussen de twee die alle grenzen overschrijdt.

Miller’s Girl heeft dus een hoofdrol voor Jenna Ortega, maar ook The Hobbit-acteur Martin Freeman ga je hierin terugzien. De film wist de tongen in Amerika behoorlijk los te maken en voor flink wat ophef te zorgen door een aantal expliciete scènes. Bekijk hieronder alvast de trailer.

‘Miller’s Girl’ is nu te streamen

Op 28 maart verscheen Miller’s Girl op het witte doek en dat betekent dat hij razendsnel naar het kleine scherm is gekomen. Pathé Thuis voegde de psychologische thriller op woensdag 26 juni toe aan het aanbod. Je kunt hem nu kopen en binnenkort ook voor een lagere prijs huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Miller’s Girl en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo Sweet (Jenna Ortega) een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht van haar charmante leraar Jonathan Miller (Martin Freeman) aanneemt, raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens. De grens tussen de docent en de 18-jarige studente vervaagt als ze worden geconfronteerd met onverwachte wendingen bij het gecompliceerde project.

TitelMiller’s Girl
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurJade Halley Bartlett
CastMartin Freeman, Jenna Ortega, Bashir Salahuddin, Dagmara Domińczyk, Gideon Adlon

Synopsis: Just Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.