Wat gebeurt er als de thuiswinnaar van ‘Miljoenenjacht’ niet thuis is?

Op zondag 10 maart is de eerste aflevering van Miljoenenjacht op tv verschenen. In het programma moet de finalist iedere ronde een aantal koffers openen. Het doel is om de lage bedragen weg te spelen, zodat de bank een flink geldbedrag moet betalen. Ook thuis is het spannend, want Winston Gerschtanowitz zou zo maar eens met een mooie cheque kunnen aanbellen. Maar wat gebeurt er als de thuiswinnaar van Miljoenenjacht helemaal niet thuis is?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw seizoen ‘Miljoenenjacht’ van start

In oktober 2023 verscheen de laatste aflevering van Miljoenenjacht op tv. Gelukkig duurde het niet lang voordat we weer op jacht konden gaan naar de gouden koffers. In het voorjaar van 2024 keerde het populaire tv-programma namelijk terug op de buis. Op zondag 10 maart 2024 om precies te zijn werd de eerste aflevering uitgezonden. In het programma van de Nationale Postcode Loterij maken 500 mensen uit het publiek kans om de finale te spelen. De uiteindelijke finalist kan naar huis gaan met een bedrag dat kan oplopen tot 5 miljoen euro. Ook thuis maken deelnemers kans op een prijs. Het gewonnen bedrag uit de studio, wordt namelijk ook aan de thuiswinnaar uitgereikt.

Wat gebeurt er als de thuiswinnaar niet thuis is?

Na de finale gaat presentator Winston Gerschtanowitz op pad om de thuiswinnaar te verrassen. Hoewel de winnaars wel worden ingelicht, komt het voor dat deze niet altijd thuis zijn. Zo zagen we hoe Winston in de eerste aflevering met een cheque van 500.000 euro onder zijn arm aanbelde in Laren. De lichten stonden aan, maar de bewoners bleken een weekendje weg te zijn. Maar wat gebeurt er als de thuiswinnaar niet thuis is? Winston laat weten dat het bedrag door de loterij gewoon wordt overgemaakt naar de rekening van de winnaar. Er wordt dus geen nieuwe geluksvogel uitgekozen.

Meer informatie over ‘Miljoenenjacht’

Het bekendste koffertjesspel van Nederland waarbij één van de kandidaten op de tribune misschien wel miljonair wordt. Winston Gerschtanowitz gaat zoals altijd live met zijn gouden koffer op bezoek bij de thuiswinnaar, die hetzelfde bedrag wint als de finalist in de studio. Dit bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde winnende postcode als de thuiswinnaar.

TitelMiljoenenjacht
Jaar2000-
SoortSerie
Duur42 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
PresentatorenLinda de Mol

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.