Hoeveel afleveringen heeft ‘Miljoenenjacht’ in 2024?

De jacht op de gouden koffertjes wordt op zondag 10 maart 2024 geopend. Vanaf deze datum begint het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht. In het programma maken deelnemers kans op verschillende prijzen. De thuiswinnaar ontvangt iedere week hetzelfde bedrag als de kandidaat uit de finale. Maar hoeveel afleveringen heeft het seizoen van Miljoenenjacht in 2024 eigenlijk?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Miljoenenjacht’?

In 2000 verscheen het allereerste seizoen van Miljoenenjacht op tv. In het programma van de Nationale Postcode Loterij mag een finalist een gouden koffer kiezen. Iedere ronde moet hij of zij een aantal koffers openmaken. Het doel is om alle lage bedragen weg te spelen, zodat de bank steeds een groter bedrag voor de uitgekozen koffer biedt. De thuiswinnaar wint hetzelfde bedrag als de persoon in de studio. Op zondag 10 maart 2024 verschijnt om 20:00 uur op SBS6 de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. In totaal kunnen we thuis vijf weken kans maken op prijzen. Dit betekent dat het seizoen in totaal 5 afleveringen zal tellen.

Uitzendschema van het tv-programma

De eerste aflevering verschijnt dus op 10 maart op tv. Hierna volgen er nog veel meer, want zoals eerder beschreven kun je in totaal vijf weken klaar zitten voor het programma. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze via NLZIET vrijwel direct na de uitzending op tv terug te kijken. Hieronder vind je het complete uitzendschema met alle dagen waarop er een aflevering van Miljoenenjacht wordt uitgezonden.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1ZondagZondag 10 maart 202420:00 uur
2ZondagZondag 17 maart 202420:00 uur
3ZondagZondag 24 maart 202420:00 uur
4ZondagZondag 31 maart 202420:00 uur
5ZondagZondag 7 april 202420:00 uur

Meer informatie over het programma

Het bekendste koffertjesspel van Nederland waarbij één van de kandidaten op de tribune misschien wel miljonair wordt. Winston Gerschtanowitz gaat zoals altijd live met zijn gouden koffer op bezoek bij de thuiswinnaar, die hetzelfde bedrag wint als de finalist in de studio. Dit bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde winnende postcode als de thuiswinnaar.

TitelMiljoenenjacht
Jaar2000-
SoortSerie
Duur42 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
PresentatorenLinda de Mol

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.