Actieknaller ‘Mile 22’ (2018) met Mark Wahlberg is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Heb je vanavond zin in een flinke dosis spanning en keiharde actie? Dan hebben een goede kijktip voor je, want de steracteur Mark Wahlberg schittert in de actiefilm Mile 22 uit 2018. Deze week kun je de film zien als Movie of the Week bij Pathé Thuis. De streamingdienst heeft namelijk Mile 22 geselecteerd om voor slechts één week gigantisch in prijs verlaagd te worden. Daarom bekijk je de film deze week met flinke korting voor maar €0,99. De film is niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of een andere streamingdienst.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Mile 22 (2018) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag week was Midway nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 40 van 2021 is Mile 22 de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film is enkel voor deze week maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs is €2,99. Je hebt tot dinsdag 12 oktober 2021 om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Mile 22’ (2018)

Silva krijg de opdracht om met zijn team een informant naar de luchthaven te smokkelen. Hij beseft dat de ontsnappingsroute door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft 1 minuut om de informant op te pikken.

TitelMile 22
SoortFilm
Jaar2018
TaalEngels
Duur1 uur en 34 minuten
CategorieActie, Thriller
IMDb6,1 uit 74.000 stemmen
RT Tomatometer23% uit 192 recensies
RT Audience Score44% uit 2.500+ stemmen
RegisseurPeter Berg
CastMark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais, John Malkovich, Ronda Rousey, Terry Kinney, Carlo Albán, Emily Skeggs, Sam Medina

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de oorlogsfilm Mile 22 uit 2018, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €2,99 op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €5,99. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis
Beeld: STX Entertainment