Waar kun je de film ‘Mijn Vader Is Een Vliegtuig’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Mijn Vader Is Een Vliegtuig (2021) online kijken kunnen. In deze Nederlandse film van Antoinette Beumer schittert een sterrencast van onder andere Elise Schaap, Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Thor Braun en Axel Daeseleire. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film Mijn Vader Is Een Vliegtuig (2021) online kijken?

In september 2021 ging deze Nederlandse film in première in de bioscoop, waarna de streaming release bij TVOD-diensten op 26 januari 2022 viel. In het onderstaande overzicht vind je op welke streamingdiensten je de film op het moment van schrijven kunt kijken.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Mijn Vader Is Een Vliegtuig bij NLZIET. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kun je 14 dagen gratis kijken.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Mijn Vader Is Een Vliegtuig bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film te huur en te koop zonder vast lidmaatschap. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 BolDe dvd’s en Blu-ray van Mijn Vader Is Een Vliegtuig is bij deze webwinkel te vinden. 👉 Ga direct naar de film bij Bol.com.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je Mijn Vader Is Een Vliegtuig bij deze streamingdienst. 👉 Ga direct naar HBO Max in Nederland.
✔️ NetflixInmiddels is deze film ook in het aanbod van Netflix in Nederland te zien.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Mijn Vader Is Een Vliegtuig nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van Mijn Vader Is Een Vliegtuig (2021)

Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden.

Streaming informatie over de film

SoortFilm
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 uur en 31 minuten
CategorieDrama
IMDb6,6 uit 14 stemmen
RegisseurAntoinette Beumer
CastElise Schaap, Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Thor Braun, Axel Daeseleire

Synopsis: September Film Distribution