Waar kan ik de film ‘Mijn Vader Is Een Vliegtuig’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Mijn Vader Is Een Vliegtuig (2021) online kijken kunnen. In deze Nederlandse film van Antoinette Beumer schittert een sterrencast van onder andere Elise Schaap, Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Thor Braun en Axel Daeseleire. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film Mijn Vader Is Een Vliegtuig (2021) online kijken?

Bioscoop: Vanaf 30 september 2021 is de film Mijn Vader Is Een Vliegtuig (2021) in de bioscoop te bekijken.

▶️ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst kun je nieuwe films razendsnel na de bioscooprelease online zien. Ook deze titel zal er vanaf 26 januari 2022 te zien zijn. Zoek direct Mijn Vader Is Een Vliegtuig bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van Mijn Vader Is Een Vliegtuig (2021)

Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden.

MIJN VADER IS EEN VLIEGTUIG - Officiële NL trailer

Streaming informatie over de film

SoortFilm
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 uur en 31 minuten
CategorieDrama
IMDb6,6 uit 14 stemmen
RegisseurAntoinette Beumer
CastElise Schaap, Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Thor Braun, Axel Daeseleire

Synopsis: September Film Distribution