Waar kan ik de film ‘Mijn Beste Vriendin Anne Frank’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank (2021) online kijken kunnen. In deze Nederlandse film van Ben Sombogaart schittert een sterrencast van onder andere Aiko Beemsterboer, Josephine Arendsen en Björn Freiberg. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank (2021) online kijken?

Bioscoop: Sinds 9 september 2021 is de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank in de bioscoop te bekijken.

▶️ Netflix: Bij deze streamingdienst kun na de bioscooprelease de film zien. Dat komt doordat Netflix van tevoren al de wereldwijde uitzendrechten van de Nederlandse oorlogsfilm heeft aangekocht.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van Mijn Beste Vriendin Anne Frank (2021)

Hannah Goslar (1928) en Anne Frank (1929) zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank trailer (2021) | Nu in de bioscoop

Streaming informatie over de film

SoortFilm
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 uur en 43 minuten
CategorieDrama, Oorlog
IMDb6,6 uit 170 stemmen
RegisseurBen Sombogaart
CastAiko Beemsterboer, Josephine Arendsen, Björn Freiberg