Dit is een verborgen parel op SkyShowtime die je niet mag missen

Een vreedzaam dorpje in Engeland wordt opgeschrikt door een merkwaardige gebeurtenis: twaalf uur lang is iedereen buiten bewustzijn en als ze weer ontwaken zijn alle vrouwen zwanger. De angstaanjagende kinderen die geboren worden, zetten Midwich totaal op zijn kop. De intrigerende serie die dit verhaal vertelt heet The Midwich Cuckoos, is te bingewatchen op SkyShowtime en mag je eigenlijk niet missen.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Angstaanjagende kinderen in ‘The Midwich Cuckoos’

Midwich is zo’n stadje waarin nooit wat gebeurt, maar daar komt door een bizar incident verandering in. Alle inwoners storten op een warme zomerdag neer en ontwaken twaalf uur later. Elke vruchtbare vrouw is dan op onverklaarbare wijze zwanger geraakt. De kinderen die ze baren blijken niet van deze wereld te zijn en zorgen voor een hoop doodenge situaties.

Deze bloedstollende dramaserie is gebaseerd op de sciencefictionklassieker van John Wyndham. De hoofdrollen worden vertolkt door Keeley Hawes (Bodyguard), Max Beesley (Suits) en Aisling Loftus (A Discovery of Witches), maar als we de vele positieve recensies mogen geloven zijn het vooral de kindacteurs die indruk maken (en je de stuipen op het lijf jagen). Kijkers zijn sowieso behoorlijk positief over deze serie en noemen hem onder meer bingewaardig, intrigerend en vermakelijk.

Nieuwe films en series op SkyShowtime in mei

Deze serie is al wat langer te streamen op SkyShowtime, maar ook in mei komen er weer een hoop nieuwe titels naar de streamingdienst. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de videodienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Drie redenen om The Midwich Cuckoos te kijken:
1️⃣ Het vertelt een uniek, intrigerend verhaal dat je op het puntje van je stoel houdt
2️⃣ Grote namen in de hoofdrollen, waaronder Bodyguard-actrice Keeley Hawes
3️⃣ Enthousiaste kijkers en critici laten weten dat dit een zeer bingewaardige titel is

Meer informatie over de serie

In het dorpje Midwich in Engeland is iedereen twaalf uur lang buiten bewustzijn. Als ze weer bijkomen, is een groot deel van de vrouwen zwanger. De kinderen die hieruit geboren worden zijn angstaanjagend en zullen het dorp voor altijd veranderen.

TitelThe Midwich Cuckoos
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieHorror, Drama
IMDb6,6 uit 3.700 stemmen
MakerDavid Farr
CastUkweli Roach, Keeley Hawes, Aisling Loftus, Synnove Karlsen, Max Beesley, Marianne Oldham, Lara Rossi, India Amarteifio, Amy Cudden, Cherrelle Skeete

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.