Waargebeurde oorlogsfilm ‘Midway’ (2019) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Onder de regie van Roland Emmerich verscheen in 2019 de indrukwekkende oorlogsfilm Midway, gebaseerd op de Slag bij Midway op 4 juni 1942 tussen Japan en de Verenigde Staten. Deze week kun je de film zien als Movie of the Week bij Pathé Thuis. De streamingdienst heeft namelijk Midway geselecteerd om voor slechts één week gigantisch in prijs verlaagd te worden. Daarom bekijk je de film deze week met flinke korting voor maar €0,99. De oorlogsfilm is verder enkel te zien op Film1, maar niet op andere SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of een andere streamingdienst.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Midway (2019) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

In week 39 van 2021 is Midway de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis, waardoor hij alleen deze week voor slechts €0,99 te huren is bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film is enkel voor deze week maar liefst 75% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs is €3,99. Je hebt tot dinsdag 5 oktober 2021 om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Midway’ (2019)

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Ze gaan opnieuw de strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway.

SoortFilm
Jaar2019
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Duur2 uur en 18 minuten
CategorieActie, Drama, Geschiedenis
IMDb6,7 uit 75.000 stemmen
RegisseurRoland Emmerich
CastEd Skrein, Patrick Wilson, Luke Evans, Aaron Eckhart, Woody Harrelson, Mandy Moore, Dennis Quaid, Luke Kleintank, Keean Johnson

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de oorlogsfilm Midway uit 2019, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €3,99 op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €5,99. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.