Komt er een ‘Midtsommernatt’ seizoen 2 op Netflix?

Heel seriekijkend Nederland is in de ban van de nieuwe Netflix-serie Midtsommernatt. Een koppel onthult op hun dertigste huwelijksdag een groot familiegeheim. Alle vijf de afleveringen zijn nu te bingen. Veel mensen vragen zich echter af of er ook een Midtsommernatt seizoen 2 komt. En wanneer zouden we er dan naar kunnen kijken op de Nederlandse Netflix?

Komt er een ‘Midtsommernatt’ seizoen 2?

Het is midzomer. Oftewel: de langste dag van het jaar. Carina en Johannes vieren dertig jaar huwelijk en hebben een groot feest georganiseerd met al hun vrienden en familie. Ze willen daar een belangrijk geheim onthullen dat alles op zijn kop gaat zetten. Dit is het verhaal van seizoen 1, maar komt er meer?

Midtsommernatt werd door Netflix aangekondigd als een ‘limited series’. Miniseries houden meestal maar één seizoen, al is het wel een enkele keer voorgekomen dat er tóch meer afleveringen besteld werden. Op dit moment rekenen we echter dus niet op een seizoen 2. Zodra we meer officiële informatie krijgen van Netflix, werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Midtsommernatt’ op Netflix Nederland?

Op dit moment weten we nog niet óf er een Midtsommernatt seizoen 2 verschijnt. Wanneer we er eventueel naar zouden kunnen kijken, is dus ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Carina brengt de familie bij elkaar voor een traditionele Zweedse midzomer, maar de vrolijke bijeenkomst loopt in het honderd als er lang bewaarde geheimen aan het licht komen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.