Waar kan ik de film Midsommar (2019) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Midsommar uit 2019. De film behaalde tot dusver een 7.1 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Midsommar uit 2019 online kijken?

Netflix: Deze titel is te bekijken op Netflix. Ga direct naar de film op Netflix.

Verhaal van Midsommar (2019)

Een echtpaar reist naar Zweden voor een bezoek aan het legendarische midzomerfestival van een landelijk gelegen stad. Wat begint als een idyllische retraite gaat al snel over in een steeds gewelddadiger en bizarre competitie door toedoen van een heidense sekte.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2019
Categorie: Drama, Horror, Mystery
Regisseur: Ari Aster
Schrijvers: Ari Aster
Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren
IMDb: 7.1 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.