Intrigerende thrillerserie ‘Midnight Sun’ is nu te bingewatchen

Iedereen die Ari Asters horrorfilm Midsommar gezien heeft, heeft misschien nog trauma’s aan de middernachtzon. Dit is het verschijnsel waarbij de zon de hele dag niet onder gaat en is ook het onderwerp van de Zweedse misdaadserie Midnight Sun. Een mysterieuze moord wordt gepleegd tijdens deze periode en de politie moet de seriemoordenaar zien te stoppen voordat het te laat is. De serie bekijk je sinds kort op Canal+ Series. Volgens kijkers en critici is dit een echte aanrader die je zeker op je kijklijst moet zetten.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Hier gaat de Zweedse serie ‘Midnight Sun’ over

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe serie om te bingewatchen? Dan hebben we een gloednieuwe, huiveringwekkende kijktip voor je. Canal+ Series heeft onlangs namelijk de Zweedse thrillerserie Midnight Sun aan het aanbod toegevoegd.

Een Franse man wordt vermoord tijdens de periode van de middernachtzon in Zweden. Franse politieagente Kahina Zadi reist naar de locatie om te onderzoeken wie het gedaan heeft. Daar stuit ze al snel op een oud geheim. En de moordenaar is nog niet klaar, want er vallen nog veel meer slachtoffers… De serie werd gemaakt door Måns Mårlind, die ook de schrijver was van de veelgeprezen serie The Bridge. Niet gek dus dat Midnight Sun volgens veel kijkers een echte aanrader is en beloond wordt met een dikke 7,4 op IMDb. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

MIDNIGHT SUN Official Trailer - Showing on SBS On Demand from December 1

‘Midnight Sun’ is nu te bingewatchen

Het complete eerste seizoen van Midnight Sun is onlangs aan het aanbod van Canal+ Series toegevoegd, dus lekker bingewatchen behoort tot de opties. Heb je geen abonnement? Bij deze streamingdienst kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kan afsluiten.

Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Canal+ Series? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

De Franse politieagente Kahina Zadi reist naar Noord-Zweden om een brutale moord op een Franse burger te onderzoeken. Er vallen meerdere slachtoffers tijdens het onderzoek en een tien jaar oud geheim tussen de inwoners van een stad ligt aan de grondslag van de verschillende moorden. Kahina komt een meedogenloze seriemoordenaar op het spoor met een bijzonder macaber plan. De dag des oordeels blijkt aangebroken…

TitelMidnight Sun
Jaar2016
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalZweeds, Frans
CategorieThriller, Misdaad
IMDb7,4 uit 5.200 stemmen
MakerMåns Mårlind
CastLeïla Bekhti, Gustaf Hammarsten, Peter Stormare

Synopsis: Canal+ Series

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.