Waar kun je de documentaireserie ‘Messi Meets America’ (2023) online kijken?

Veel film, serie- en sportliefhebbers vragen zich af hoe ze alle zes de afleveringen van de documentaireserie Messi Meets America (2023) online kijken kunnen. In de serie krijgen we een unieke inkijk in het leven van Lionel Messi bij zijn nieuwe club Inter Miami CF in de Verenigde Staten. In dit artikel geven wij aan of deze documentaireserie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Apple TV+NetflixAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxSkyShowtimeViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaireserie ‘Messi Meets America’ (2023) online kijken?

In de onderstaande tabel vind je op welke streamingdiensten je wel en niet naar de docuserie over Lionel Messi kunt kijken.

🔜 Apple TV+➡️ Ga meteen naar Messi Meets America bij Apple TV+. In het aanbod van dit video on demand-platform zijn de eerste drie afleveringen vanaf 18 oktober 2023 in Nederland te zien. De overige drie afleveringen zullen op een later moment worden toegevoegd. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixHelaas is deze documentaireserie niet te zien op Netflix.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Messi Meets America niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ Prime VideoDeze documentaireserie is op het moment van schrijven niet te zien bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon.
⛔️ SkyShowtimeHet aanbod van SkyShowtime is helaas niet verrijkt met deze docuserie in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Messi Meets America nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Messi Meets America’ (2023)

Lionel Messi begint aan zijn nieuwe historische hoofdstuk. Hij is een doorslaand succes in Noord-Amerika en de Major League Soccer en luidt een nieuw voetbaltijdperk in met de leden van zijn elftal Inter Miami CF.

Streaming informatie over de documentaireserie

TitelMessi Meets America
Jaar2023
SoortDocumentaireserie
Duur6 afleveringen
TaalEngels
CategorieSport, Drama
RegisseurTim Pastore, Brian Carmody, Scott Boggins, Patrick Milling Smith, Matt Renner
CastLionel Messi, David Beckham, Sergio Busquets, Jordi Alba

Synopsis: Apple TV+

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.