Kijkers raken niet uitgepraat over déze huiveringwekkende thriller: “Brrr, wat akelig”

Mocht je The Menu op Disney+ en Pathé Thuis nog niet gekeken hebben, dan is dit een geweldige kijktip voor dit weekend. Uit de reacties van kijkers blijkt namelijk dat heel veel mensen ontzettend lovend zijn over de bizarre, satirische thriller, die echt onder je huid kruipt.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat de satirische thriller ‘The Menu’ over

In The Menu kijken we mee met Margot en Tyler. Zij reizen gezamenlijk af naar een afgelegen eiland om in het exclusieve restaurant Hawthorn te dineren. Voor hem een grote droom, voor haar nogal een ver-van-mijn-bed-show. Terwijl de ene na de andere gang opgediend wordt, zet Margot dan ook steeds meer vragen bij de situatie en de bedoelingen van chef-kok Julian Slowik. Er staan een aantal erg schokkende verrassingen op het menu.

Recensenten én kijkers zijn nog altijd erg enthousiast over deze film, die eind 2022 op het witte doek verscheen en vanaf het begin van dit jaar te streamen is. Als je naar de sterrencast kijkt, komt dat ook niet als een verrassing. Grote namen als Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult rollen na de bizarre rit over de aftiteling.

Kijkers zijn enthousiast over de film

Veel kijkers zijn dus erg positief over deze film. Zo noemt één kijker dit “een magistrale film” en zegt een ander dat het “heel vermakelijk” is. Hieronder vind je een greep uit de reacties op social media.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van The Menu op Disney+. Ook op Pathé Thuis kun je hem zien.

THE MENU | Official Trailer | Searchlight Pictures
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.