Waar kun je de film ‘The Menu’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Menu (2022) online kijken kunnen. Deze thriller met Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult en Ralph Fiennes speelt zich af in een exclusief restaurant waar een chef-kok een fenomenaal menu heeft samengesteld met enkele schokkende verrassingen. In dit artikel geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Pathé Thuis, SkyShowtime, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Menu’ (2022) online kijken?

The Menu draaide vanaf 24 november 2022 in de Nederlandse bioscopen. De film is gemaakt door Searchlight Pictures, een filmstudio die verbonden is aan The Walt Disney Company. De thriller kwam daarom al snel naar hun streamingdienst Disney+. Op woensdag 11 januari 2023 was het zover. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar The Menu bij Disney+ in Nederland. Hier is de film sinds januari 2023 te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 15% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé ThuisDeze streamingdienst voegde de bioscoopfilm op dezelfde dag als Disney+ aan haar aanbod toe, waardoor je The Menu er nu kunt huren of kopen zonder vereist abonnement. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. 👉 Zoek nu The Menu bij Pathé Thuis.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Menu niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Menu nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Komt de film ‘The Menu’ op HBO Max in Nederland?

Dacht je dat de veelbesproken film The Menu met Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult op HBO Max zou komen, maar kun je hem in de filmbibliotheek van die streamingdienst niet vinden? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. De HBO Max-release van deze titel begin januari gold namelijk wel voor de Verenigde Staten, maar niet voor Europa. De uitzendrechten zijn hier namelijk in handen van The Walt Disney Company. Dit bevestigde het officiële Twitter-account van HBO Max ook in de hieronder ingesloten tweet. Zoals we eerder in dit artikel beschreven, is The Menu gelukkig dus in Nederland al wél hier op Disney+ te zien en wordt de film verder te huur en te koop aangeboden door TVOD-diensten.

Verhaal en trailer van ‘The Menu’ (2022)

Een stel (Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult) vertrekt naar een eiland om aldaar te eten in een zeer exclusief restaurant, waar de chef (Ralph Fiennes) een fenomenaal menu heeft samengesteld, dat wat schokkende verrassingen bevat.

Streaming informatie over de film

TitelThe Menu
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Komedie
IMDb7,4 uit 55.000 stemmen
RegisseurMark Mylod
CastRalph Fiennes, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.