Mocro Maffia-film ‘Meltem’ is nu te zien op Videoland

Videoland lanceert vandaag een gloednieuwe spinoff film van de hitserie Mocro Maffia. De 42 minuten-durende film Meltem introduceert één van de nieuwe karakters van seizoen 4, een Turks-Nederlandse vrouw wiens familie in cocaïne handelt.

Mocro Maffia-film ‘Meltem’ staat vanaf vrijdag 10 december 2021 op Videoland

Videoland trakteert ons in aanloop naar het vierde seizoen van Mocro Maffia op maar liefst 42 minuten extra kijkplezier. Misschien weet je nog van het vorige seizoen dat er ook een korte serie werd aangekondigd, vlak voor de release. Onder de titel Komtgoed werd deze spinoff enorm goed bekeken.

De vraag is of ook Mocro Maffia Meltem zo’n succes gaat worden. Vanaf vandaag kun je kijken naar de nieuwe korte film op Videoland. Mocht je benieuwd zijn of dit ook betekent dat de nieuwe afleveringen van Mocro Maffia binnenkort online komen, dan hebben we helaas nog geen nieuws voor je. Wel is het waarschijnlijk dat het niet lang meer zal duren, omdat we al bijna een jaar wachten sinds de release van seizoen 3 en omdat vorige keer de spinoff ook vlak voor de nieuwe afleveringen werd gelanceerd. We houden je op de hoogte via de pagina over Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland.

Bekijk de trailer

Mocro Maffia Meltem (film, 2021): verhaal en informatie

Het karakter Meltem zit in de creditcardfraude. Een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. In de korte film probeert Meltem haar vader uit de handen van de Mocro Maffia te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat, die net als de Amsterdamse Mocro Maffia in coke handelt.

TitelMocro Maffia Meltem
Jaar2021
SoortFilm
Duur42 minuten
TaalNederlands
GenreMisdaad, Actie
KijkenBekijk direct op Videoland