De ongelooflijk getalenteerde Nederlandse cast van Meisje van Plezier heeft met de serie van RTL / Videoland een ongekend succes neergezet, wat werd weerspiegeld in lovende recensies en enthousiaste reacties van kijkers. Na het lanceren van S2 op 17 oktober 2019 zijn fans benieuwd wanneer de volgende afleveringen verwacht kunnen worden.

Gelukkig heeft Videoland inmiddels bevestigd dat de opnames van het derde seizoen eraan komen! Afhankelijk van de release datum kunnen we dus binnenkort naar nog meer afleveringen van Meisje van Plezier op Videoland kijken. Kijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Meisje van Plezier S3 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Meisje van Plezier over?

Meisje van Plezier volgt huisvrouw Nadine, die na het vreemdgaan van haar man haar onafhankelijkheid hervindt door als highclass-escortgirl te beginnen. Voor de zorgzame, maar levenslustige Nadine heeft altijd alles in het teken van haar gezin gestaan. Achter de façade van afhankelijkheid schuilt echter een krachtige vrouw met een enorme levenshonger. Ze komt dan ook volledig tot bloei op het moment dat ze dacht dat ze het allerdiepst zou vallen.

Op IMDb wordt de serie Meisje van Plezier beoordeeld met een 7.3 uit 10.

Wanneer komt Meisje van Plezier seizoen 3 op Videoland?

Wanneer komt Meisje van Plezier seizoen 3 op Videoland?

Helaas heeft de streamingdienst hierover nog niets officieel bevestigd, maar gezien de eerdere uitzenddata lijkt het waarschijnlijk dat het derde seizoen ergens rond eind 2020-begin 2021 op Videoland zal verschijnen.

Komt er een Meisje van Plezier seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is er nog niets bekend over de komst van een eventueel vierde deel van de hitserie.

Welke teaser of trailer is er van Meisje van Plezier seizoen 3?

Helaas zijn er gezien de aanstaande productie nog geen beelden van het derde deel van Meisje van Plezier, maar kom hieronder alvast in de stemming met de trailer van seizoen 2!

Meisje van Plezier Seizoen 2 | Trailer